Actueel binnen binnen Waarde-vol onderwijs® Leiden

Kennismaken met Waarde-vol Onderwijs®, van 11-16 maart

20 februari 2019 - actueel - Vernieuwing in de zorg: radicaal ander onderwijs  Bijzondere kennismaking met werken en leren in de ouderenzorg in de Week van Zorg en Welzijn Drie zorgorganisaties uit Zuid-Holland, ActiVite, DSV|verzorgd leven en Topaz, werken met mboRijnland en LOI Hogeschool samen aan een radicaal andere invulling van zorg- en welzijnsonderwijs onder de noemer Waarde-vol Onderwijs®. In de […]

lees meer

Onderzoek naar leefplezier en leerplezier

19 februari 2019 - actueel - Wat levert Waarde-vol Onderwijs® eigenlijk op? Verschillende promovendi zullen dat gaan onderzoeken. Evelyn Finnema (voorzitter Klankbordgroep Onderzoek): “Ik ben heel benieuwd!”

lees meer

Training ‘filmen met je smartphone’ wekt veel enthousiasme op

18 februari 2019 - actueel - In het kader van het project Waarde-vol Onderwijs® leerden betrokken medewerkers de beginselen van het filmen en monteren met de telefoon.

lees meer

Praktijk-leertraject Waarde-vol Onderwijs® hbo-v: tot 8/3 inschrijven!

14 februari 2019 - actueel - Om meer mensen de gelegenheid te geven de opleiding te volgen, is de aanmeldtermijn verlengd tot 8 maart 2019. Het traject start 6 mei.

lees meer

Winnares van prijsvraag ‘Drijfhoutje’ bekend!

29 januari 2019 - actueel - Donderdag 17 januari 2019 reikte Marvin Slik, projectleider bij zorgkantoor Zorg en Zekerheid te Leiden, een prijs uit aan Sandra van Zuijlen-Koelewijn, winnares van de prijsvraag Drijfhoutje.

lees meer

Tweede groep studenten Waarde-vol Onderwijs® van start!

28 januari 2019 - actueel - Op 25 januari had de tweede groep studenten Waarde-vol Onderwijs® de introductiebijeenkomst.

lees meer

“Aandacht voor dementie is essentieel in zorgopleidingen”

25 januari 2019 - actueel - Verpleegkundig consulent dementie Freek Gillissen gaf studenten Waarde-vol® Onderwijs een gastles over dementie. In dit artikel blikt hij terug.

lees meer

Praktijk-leertraject Waarde-vol Onderwijs®: nu ook voor hbo-v’ers

22 januari 2019 - actueel - Ben jij een pionier met hart voor de zorg? Wil je graag aan de slag als hbo-verpleegkundige? Kies dan voor het praktijk-leertraject Radicale Vernieuwing - Waarde-vol Onderwijs®. Dit start op 6 mei.

lees meer

Pijlers van Waarde-vol Onderwijs®

21 januari 2019 - actueel - Mieke Hollander van Zorg4Effect is bedenker en projectleider van Radicale Vernieuwing – Waarde-vol Onderwijs. In dit artikel gaat zij nader in op het onderwijsconcept.

lees meer

Ondernemingsraad DSV|verzorgd leven gelooft in Waarde-vol Onderwijs®

17 januari 2019 - actueel - DSV|verzorgd leven nam onlangs het besluit om voortaan alleen nog maar te gaan opleiden via Waarde-vol Onderwijs®. De Ondernemingsraad (OR) is er blij mee, vertelt OR-voorzitter Arico Dubelaar.

lees meer