Actieteam zichtbaar­heid en landelijke impact beweging (digitaal)

  • 8 april 2020
  • 11:00 - 14:00
  • Digitaal

Begin februari was de aftrapbijeenkomst van het actieteam ‘Ambassadeursschap, vergroten zichtbaarheid en landelijke impact beweging’. Op 8 april 2020 vindt de volgende bijeenkomst plaats, ditmaal digitaal in verband met de RIVM maatregelen.

De conclusie tijdens de eerste bijeenkomst van dit actieteam was in het kort: we kunnen explicieter en extraverter zijn door in en vanuit de deelnemende organisaties, het actieteam en de beweging als geheeld meer resultaten te laten zien en ook een mening te durven geven. We gaan elkaar meer ‘zetjes’ geven om actiever te communiceren over de ervaringen, inzichten, resultaten, vragen, uitdagingen, ideeën en mogelijkheden die we hebben en zien vanuit het werken aan de droom van Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg.

Hierbij benutten we nog weer actiever de relaties, krachten, netwerken en andere bronnen die iedereen in de beweging persoonlijk heeft. We kunnen elkaar hierbij verder helpen. Stel iemand is bijvoorbeeld wel de aangewezen persoon om te communiceren over een onderwerp dat raakt aan Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg. Maar diegene is bijvoorbeeld niet zo sterk in het opschrijven daarvan. In zo’n geval is er allerlei hulp mogelijk van anderen in de beweging en van ondersteuner LOC Waardevolle zorg. Door deze mogelijkheden zichtbaarder te maken en elkaar hier meer op te wijzen, kunnen individuen en organisaties elkaar nog weer verder helpen bij het vernieuwen. We bespraken dat het belangrijk is om elkaar hier actief voor te benaderen.

Meer weten

Algemene informatie over de actieteams binnen de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg lees je hier.

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese