Symposium voor specialis­ten ouderen­genees­kunde en huisartsen: veranderen is een kunst!

Geplaatst op 3 september 2019

Het My-doc symposium op 10 september 2019 staat in het thema van krachtig omgaan met veranderingen. De dag staat in het teken van de voorwaarden en succesfactoren om in beweging te blijven als individu, als team en als organisatie, leren hoe je jouw omgeving op creatieve wijze kan betrekken en zien wat bijdraagt aan een succesvolle implementatie van nieuwe innovaties.

Toekomstbehendig bewegen

Centraal staat de vraag: “Hoe kunnen we de continue beweging in het vakgebied van de ouderengeneeskunde omarmen én benutten?” Van de zoektocht naar stabiliteit, gaan streven naar flexibiliteit. Van toekomstbestendig veranderen naar toekomstbehendig in beweging zijn.

My Doc

De zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken is voortdurend in beweging. Dit creëert uitdagingen en nieuwe mogelijkheden om deze zorg te optimaliseren. Het team van My Doc ziet het als een uitdaging om de nieuwste ontwikkelingen binnen het werkveld te volgen en zet zich met passie en energie in om hieraan een positieve bijdrage te leveren. Het is hun ambitie om mensen te verbinden en enthousiasmeren om ontwikkeling, co-creatie en innovatie binnen de ouderengeneeskunde te bekrachtigen. Ontdek meer over My Doc.

Bijdrage vanuit onze beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg

Marie-Antoinette Bäckes, coördinator van de beweging, weet als geen ander wat het betekent om in alle lagen van de organisatie te willen vernieuwen en veranderen. Zij zal met inzichten vanuit onze beweging op 10 september 2019 met de deelnemers in gesprek gaan over de belangrijkste voorwaarden om als organisatie een goede voedingsbodem te leveren voor de gewenste veranderingen. Zie haar bericht op Twitter.

Symposium voor specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen: veranderen is een kunst!

Lees meer over het symposium en de aansluitende (netwerk) avond voor specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese