Leer­netwerk toezichthouders en bes­tuurders

  • 14 oktober 2021
  • 18:00 - 21:00
  • Utrecht

Op donderdag 14 oktober vindt de startbijeenkomst voor het leernetwerk voor bestuurders en hun toezichthouders in de beweging Radicale vernieuwing zorg plaats. Aan deze bijeenkomst nemen Brentano, Woonzorggroep Samen, De Leyhoeve en JonkersZorg deel. Verschillende andere organisaties verwachten bij één van de volgende bijeenkomsten te kunnen aansluiten. Het leernetwerk zal worden begeleid door Monique Wijnties, NVTZ.

Het thema is: Wat betekent Radicale vernieuwing voor toezicht en besturing?

Doel is ervaringen te delen, verbindingen te leggen en inspiratie op te doen. We maken op 14 oktober met elkaar afspraken over de inhoud en frequentie van de volgende bijeenkomsten.

Mirella Minkman zal als gastspreker deze avond mogelijkheden voor vernieuwend toezicht aandragen. Mirella is voorzitter Raad van Bestuur bij Vilans en Bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit van Tilburg/TIAS op de leerstoel ‘Innovatie van organisatie en governance van de integrale zorg’. 

Monique Wijnties en Mirellla Minkman zullen beiden tijdens deze bijeenkomst ook enkele interessante leestips geven over het thema.

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese