Werkbezoek kernteam en ministerie VWS

  • 24 mei 2023
  • 15:00 - 17:00
  • Reigershoeve

Bestuurders en coördinatoren van vernieuwers TopazWoonzorggroep Samen en Carintreggeland vormen het kernteam van onze vernieuwingsbeweging, samen met LOC Waardevolle zorg – ondersteuner van de beweging. Vijf keer per jaar zitten zij als vertegenwoordigers van de beweging aan tafel met een aantal leden van de directie langdurige zorg van het ministerie van VWS.

“De randen opzoeken of daar net overheen durven kleuren”

In het optreden van Theo van Uum, VWS-directeur langdurige zorg in deze aflevering van de Radicale vernieuwing Late Nightshow, eind 2021 vertelt hij: “De mens zien, waar je zorg en ondersteuning aan biedt, is de leidraad in alle overleggen die ik voer met Radicale vernieuwing. Waarbij we steeds proberen om de randen op te zoeken of daar net overheen durven te kleuren. Het is mooi om samen te werken vanuit de bedoeling en de randen van het ravijn op te zoeken waar de mooiste bloemen bloeien. Als we kunnen samenwerken vanuit vertrouwen, vanuit de inhoud en met de nodige lef, dan kunnen we samen hele mooie dingen bereiken.”

De samenwerking is wederkerig; voor de directie langdurige zorg vormt de beweging een buitenboordmotor. Voor de beweging is het ministerie een onmisbare samenwerkingspartner om samen muren te kunnen doorbreken.

Radicale vernieuwing in gouden letters vastgehouden door deelnemers

‘Bewegingen Radicale ver­nieuwing bundelen krachten’
> Lees hier meer

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese