RVWO op congres Waar­digheid en trots

  • 29 november 2021
  • 09:15 - 16:15
  • De Doelen, Rotterdam

Samen werken aan steeds betere verpleeghuiszorg. Daar draait het om op het jaarlijkse congres van Waardigheid en trots. Dit najaar zijn er maar liefst vier congressen, op vier locaties. Op elk congres staat een thema centraal. Mieke Hollander, projectmanager RVWO (zie kader), verzorgt een sessie op het derde congres.

Het congres op 15 november staat in het teken van het thema Persoonsgerichte zorg. Op 22 november gaat het over Werken met plezier. Op 29 november staat het thema Innoveren en leren centraal. Op 6 december is het thema: Toekomst verpleeghuiszorg. In de middagen zijn er steeds sessies rondom alle vier de thema’s. Sommige van deze sessies kunnen zowel fysiek als online gevolgd worden.

Spotlight op RVWO

Op 29 november verzorgt Mieke Hollander, bedenker en projectmanager van Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs® (RVWO), een van de sessies. De insteek van deze sessie is dat ‘zorg’ een ambachtelijk vak is, dat je vooral op de werkvloer leert. Deelnemers maken kennis met de vijf pijlers van RVWO. Mieke Hollander laat zien wat en waarom het werkt, gezien vanuit de cliënt en zijn naasten, het onderwijs, de student, de professional en de zorgorganisatie. Ze vertelt over de verschillen met regulier opleiden en ze toont de pijnpunten. Ondertussen passeren allerlei ervaringen en praktijkcases uit de regio de revue.  

Doelgroepen

De congressen zijn gericht op zorgprofessionals, HR, management& beleid en cliëntenraden.

Meer informatie en aanmelden

www.waardigheidentrots.nl/congressen/programma

OVER RVWO
Radicale Vernieuwing Waarde-Vol Onderwijs® verrijkt het zorgonderwijs, zodat de zorg en ondersteuning duurzaam kunnen aansluiten bij de waarde(n) van mensen met een zorgvraag en hun naasten én zorgprofessionals hun werk met plezier doen. De praktijk-leerroute wordt uitgevoerd door zorgorganisaties ActiVite, DSV|verzorgd leven en Topaz. (Meer informatie over RVWO lees je in de RVWO-nieuwsbrief.)

Radicale vernieuwing in gouden letters vastgehouden door deelnemers

‘Bewegingen Radicale ver­nieuwing bundelen krachten’
> Lees hier meer

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese