Actieteam Zichtbaar­heid en landelijke impact beweging

  • 23 februari 2021
  • 11:00 - 12:30
  • Online

De eerstvolgende bijeenkomst van actieteam ‘Ambassadeursschap, vergroten zichtbaarheid en landelijke impact beweging’ is weer gepland.

De conclusie tijdens de allereerste bijeenkomst van dit actieteam in 2020 was in het kort: we kunnen explicieter en extraverter zijn door in en vanuit de deelnemende organisaties, het actieteam en de beweging als geheel meer resultaten te laten zien en ook een mening te durven geven. We gaan elkaar in de beweging meer ‘zetjes’ geven om actiever te communiceren over de ervaringen, inzichten, resultaten, vragen, uitdagingen, ideeën en mogelijkheden die we hebben en zien vanuit het werken aan de droom van Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg.

Benutten

Hierbij benutten we nog weer actiever de relaties, krachten, netwerken en andere bronnen die iedereen in de beweging persoonlijk heeft. We kunnen elkaar hierbij verder helpen. Stel iemand is bijvoorbeeld wel de aangewezen persoon om te communiceren over een onderwerp dat raakt aan Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg. Maar diegene is bijvoorbeeld niet zo sterk in het opschrijven daarvan. In zo’n geval is er allerlei hulp mogelijk van anderen in de beweging en van ondersteuner LOC Waardevolle zorg. Door deze mogelijkheden zichtbaarder te maken en elkaar hier meer op te wijzen, kunnen individuen en organisaties elkaar nog weer verder helpen bij het vernieuwen. We bespraken dat het belangrijk is om elkaar hier actief voor te benaderen.

Voor updates over activiteiten van dit actieteam, zie ook de stukjes in dit artikel, hier en in dit overzicht.

Meer weten

Meer informatie volgt. Algemene informatie over de actieteams binnen de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg lees je hier.

Radicale vernieuwing in gouden letters vastgehouden door deelnemers

‘Bewegingen Radicale ver­nieuwing bundelen krachten’
> Lees hier meer

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese