Platform radicalever­nieuwing.nl en waar­devolon­derwijs.nl vernieuwd!

Geplaatst op 29 januari 2020

Zoals we al aangekondigden, is ons sociaal platform vernieuwd! Graag informeren we je hierbij nog wat uitgebreider over wat de veranderingen zoal betekenen voor het gebruik van het platform. Je leest ook meer over profielen, de mogelijkheid om berichten te plaatsen zoals op de pagina Praat mee! en over andere nieuwe mogelijkheden.

Nieuw platform

Omdat de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg uit veel verschillende mensen bestaat en initiatieven zoals Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs®, is er een overzichtelijk nieuw platform gemaakt, www.radicalevernieuwing.nl. Ook www.waardevolonderwijs.nl is in het nieuwe jasje gestoken. Op het nieuwe platform kun je makkelijk zien welke informatie voor jou van belang kan zijn en waar die staat.

Interactief

Natuurlijk kun je via het platform weer direct met andere vernieuwers kennis en informatie uitwisselen en samenwerken. Je kunt nu bij nieuwsberichten een reactie geven of vraag stellen. En berichten die je zelf plaatst op de pagina Praat mee! verschijnen nu ook meteen op de voorpagina en bij de themapagina’s die je selecteert. Zo kun je het nog beter onder de aandacht brengen van meer vernieuwers. Op de plek waar het ertoe doet.

Op verschillende pagina’s zie je ronde profielfoto’s. Klik je daarop, dan zie je het profiel van mensen in onze landelijke vernieuwingsbeweging. Met elkaar brengen we zo de mensen in het netwerk van Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg en Radicale vernieuwing zorgonderwijs in beeld, direct op www.radicalevernieuwing.nl en www.waardevolonderwijs.nl. En zo zorgen we ervoor dat we elkaar nog makkelijker kunnen vinden en verder helpen. Via de witte knop rechts boven aan elke pagina met de tekst ‘profiel maken’ kun je zelf eenvoudig: een profiel maken. Zo maak je zichtbaar dat je ook in de vernieuwingsbeweging actief bent. En kun je ook berichten via je profiel plaatsen.

Eén inlog

Het platform is mogelijk gemaakt door LOC Waardevolle zorg, ondersteuner van de vernieuwingsbewegingen. Ben je ook in een andere sector actief bezig met de droom van Radicale vernieuwing (die gaat over dat zorg Waardevolle zorg kan zijn), of ben je betrokken bij een cliëntenraad? Dan kun je met één profiel makkelijk gebruik maken van andere LOC-platforms (zoals www.clientenraad.nl en www.locjeugd.nl). Bijvoorbeeld om daar makkelijk berichten via je profiel te kunnen plaatsen zonder een extra profiel te maken. Vink daarvoor de platforms van je keus aan in je profiel. Als je op één van de platforms inlogt, kunnen we je nu ook automatisch inloggen op de andere platforms. (Het kan zijn dat de instellingen van je internetprogramma dat niet toelaten, dan kun je op elk platform waar je gebruik van wilt maken apart inloggen. Totdat je uitlogt blijf je dan overal ingelogd.)

Privacy

De privacy-instellingen zijn nog verder verbeterd, omdat de nieuwe platforms minimaal (gebruik maken van cookies die) persoonsgegevens registreren. Profiel(informatie) is standaard niet te vinden via zoekmachines en ook niet voor mensen die zelf geen profiel hebben op www.radicalevernieuwing.nl of een van de andere LOC-platforms. Als je bijdrages plaatst (zoals berichten of reacties), dan worden die wel zichtbaar voor iedereen. Reacties kun je ook zonder profiel en anoniem plaatsen. En natuurlijk heb je ook altijd de mogelijkheid om je profiel te verwijderen.

Hoe vind je het?

We horen heel graag wat je van de vernieuwing vindt. Dat kan direct door een reactie op het platform: reageer hier. Een berichtje via webmaster@loc.nl of 030 284 3200 kan ook.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Week van de Radicale vernieuwing
> Terugkijken & verslag lezen

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese