Video-up­date actieteam Vrijheid en veiligheid voor levensgeluk cliënten

Geplaatst op 20 april 2021

14 zorgorganisaties die deelnemen aan de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg zijn ook actief in actieteam ‘Vrijheid en veiligheid voor het levensgeluk van cliënten’. Op basis van een gezamenlijk opgesteld document met aanbevelingen zetten de deelnemers zich in om de Wet zorg en dwang (Wzd) zo in te voeren dat de aandacht primair uit kan blijven gaan naar het levensgeluk van cliënten.

Via deze pagina over dit actieteam op dit platform publiceren we met regelmaat over de vele activiteiten vanuit dit actieteam. Het team is intussen uitgegroeid tot een levendig netwerk waar steeds meer mensen en organisaties uit de sector bij aansluiten. Onlangs gaven de twee initiatiefnemers van dit actieteam een nieuwe update over de vele activiteiten, ervaringen, inzichten en andere ontwikkelingen sinds de start van dit jaar. Met een doorkijkje naar waar de komende tijd aan gewerkt wordt. Bekijk de update in onderstaande video:

Meer weten

Hou onze media in de gaten voor nieuwe updates over dit actieteam. Of meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief: www.radicalevernieuwing.nl/nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Interesse om aan te sluiten bij dit actieteam? Neem graag contact op via radicalevernieuwing@loc.nl of 030 207 4067.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese