Over Morgen – Podcast Actiz

Geplaatst op 14 september 2021

Een podcast maken en beluisteren is in een razend tempo ingeburgerd. Er komen er steeds meer bij. Ook Actiz, de brancheorganisatie van VVT-organisaties, heeft een vierdelige serie gemaakt met actuele thema’s en aansprekende mensen, onder de noemer Over Morgen.

In de eerste aflevering komen innovatiespecialisten van Fundis aan het woord: Patricia de Koning (communicatie-innovatiemanager) en Jan Willem Alst (innovatiemanager). Fundis is een netwerkorganisatie. Deze heeft als doel om bedrijven te faciliteren en verbinden die hoogwaardige zorg en diensten leveren ten behoeve van de gezondheid en het welbevinden van kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

Jeroen Westermann spreekt in deze podcast met Patricia en Jan Willem over technologie en innovaties die een steeds belangrijker rol gaan spelen. Van virtual reality, robots in de thuiszorg en beeldbellen tot technische medicatie-hulpmiddelen. Deze podcast geeft een goed beeld van wat er al is, maar zeker ook van toekomstige nieuwe oplossingen.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Week van de Radicale vernieuwing
> Terugkijken & verslag lezen

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese