Ver­nieuwingssub­sidie ‘Ouderen en hun omgeving’

Oproep van Agis Innovatiefonds:

Ben jij (betrokken bij) een oudere(n-vereniging), vrijwilliger, naaste, ontwerper of professional en heb je innovatieve ideeën over hoe de focus kan blijven op dat wat het leven waardevol maakt als je ouder bent en te maken hebt met chronische uitdagingen? Kun je hierbij wel wat ondersteuning gebruiken? Bijvoorbeeld omdat jouw initiatief niet helemaal binnen bestaande hokjes past?

Wij nodigen (samenwerkings-) partijen uit tot het indienen van aanvragen die samen met een social designer onderzoeken hoe mensen zich bij het ouder worden kunnen blijven richten op wat er voor hen toe doet -samen met de mensen die voor hen belangrijk zijn- ondanks chronische gezondheidsuitdagingen. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? 18 november van 13-17.00u a.s. is er een meet & werksessie i.s.m. de HKU voor mensen die kennis willen maken met social design en mogelijk al een idee hebben waarmee ze aan de slag willen.

Update: Extra adviesmogelijkheden

Omdat de deadline op 6 maart in zicht is, organiseert het fonds extra adviesmomenten. Gelegenheid om je idee te toetsen!

Gerdine en Annemarie van het fonds zijn beschikbaar op de volgende dagdelen:
6 februari van 13.00-17.00 uur
9 februari van 9.30-13.30 uur
13 februari van 13.00-17.00 uur

Ook kun je met Mario De Zeeuw, een ervaren social designer sparren. Met hem kun je specifiek verkennen wat de creatieve en mensgerichte kracht van social (onderzoekend) ontwerp zou kunnen betekenen voor je initiatief.  Mario is hiervoor op 8-2-2023 beschikbaar van 13.00-17.00 uur.

Via info@agisinnovatiefonds.nl (Danielle) kun je een Teams-afspraak maken met Annemarie en Gerdine van het fonds of met Mario, de social designer.

Lees hier de oproeptekst ‘ouderen & hun omgeving’. En wees welkom om over je idee of aanvraag met ons te sparren! Bijvoorbeeld via ons telefonisch spreekuur op vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur op het nummer 085-0608669 of maak een Teams afspraak via subsidie@agisinnovatiefonds.nl

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s staan allerlei blogs, vlogs, vragen, antwoorden, tips en oproepen van mensen die betrokken zijn bij Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg en Waarde-vol Onderwijs. Of van mensen met interesse daarvoor. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die Radicale vernieuwing en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat deelnemers uit de vernieuwingsbeweging vanuit hun gedeelde visie vinden.

Praat ook mee >

Vragen? Mail radicalevernieuwing@loc.nl of bel 030 207 4067.

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese