Radicaal vernieuwen bij Wil­gaerden: Al even onderweg..

Ik heb het erg naar mijn zin in de Bosmanstaete, wat een leuk huis, maar dat vind ik ook van Westerhaven. Ik mocht bij de teamchoach vergadering een presentatie van 5 minuten geven om de teamcoaches te overtuigen van de methode van Radicaal Vernieuwen. Zodat ik ook andere teams kan inspireren, en het nog leuker gaan maken in de zorg. Het ging goed, want ik kreeg meteen van 3 choaches een mail of ik in gesprek met ze wilde wat Radicaal Vernieuwen voor ze kan betekenen. Zo leuk… ik ben zelf heel erg enthousiast en heb vanmorgen mijn eerste gesprek gehad. En dat ging goed.

Ik kom zeker niet vertellen wat iemand moet doen, of wat iemand fout doet, ik kom kijken hoe we meer tijd en ruimte over houden voor de bewoners, en hoe je dan ook tijd en ruimte over houd om wat leuks met een bewoner te gaan doen, want daar heb je tegenwoordig bijna geen ruimte meer voor.

Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen, en je mag altijd mailen voor informatie.

Groetjes, Esther Jong – van Wilsum

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s staan allerlei blogs, vlogs, vragen, antwoorden, tips en oproepen van mensen die betrokken zijn bij Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg en Waarde-vol Onderwijs. Of van mensen met interesse daarvoor. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die Radicale vernieuwing en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat deelnemers uit de vernieuwingsbeweging vanuit hun gedeelde visie vinden.

Praat ook mee >

Vragen? Mail radicalevernieuwing@loc.nl of bel 030 207 4067.

Week van de Radicale Vernieuwing!
> Terugkijken & verslag lezen

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese