Aangenaam, even voorstel­len.

Aangenaam, mijn naam is Francis en sinds kort ben ik werkzaam voor Radicale vernieuwing Zorg en Radicale vernieuwing zorgonderwijs. Ik val met mijn neus in de boter, want van 8 tot 12 november is het de Week van de Radicale vernieuwing! Een mooie gelegenheid voor mij om kennis te maken met de diverse deelnemers en betrokkenen.

Ik ga voor deze vernieuwingsbewegingen de communicatie verzorgen. Dit doe ik parttime en als ZZP’er. Voor mijzelf vind ik het belangrijk dat mijn werk van waarde is, daarom ben ik erg blij om voor zo’n mooi netwerk aan de slag te gaan. Een netwerk vol waardevolle initiatieven en inspirerende voorbeelden. Ik kijk er naar uit om die te delen binnen en buiten ons netwerk.

Vind je het leuk om ook te laten zien dat je meedoet aan de #weekvanderadicalevernieuwing? In deze map (en het bestand in de bijlage) vind je communicatiematerialen (afbeeldingen en een video) die je in mag inzetten voor bijvoorbeeld social media. En mocht je hier vragen over hebben, dan help ik je graag.

Vind je het leuk om alvast kennis te maken, dan hoor ik graag van je!

Hartelijke groet,
Francis Meijners
f.meijners@loc.nl

Download artikel als PDF

Praat mee! (1)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Douwe Dronkert 1 maanden geleden

Hoi Francis,

Hartstikke fijn dat je deze netwerken komt versterken met al jouw kwaliteiten 🙂

Ik ben heel benieuwd naar alle verhalen en voorbeelden over de Week van de Radicale vernieuwing. Veel succes en plezier met deze ‘vliegende start’!

Groeten Douwe

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s staan allerlei blogs, vlogs, vragen, antwoorden, tips en oproepen van mensen die betrokken zijn bij Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg en Waarde-vol Onderwijs. Of van mensen met interesse daarvoor. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die Radicale vernieuwing en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat deelnemers uit de vernieuwingsbeweging vanuit hun gedeelde visie vinden.

Praat ook mee >

Vragen? Mail radicalevernieuwing@loc.nl of bel 030 207 4067.

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.