Victor Blom

Over mij

Ik heb ruim 6 jaar ervaring in de zorg als accountmanager. De zorg spreekt me vooral aan omdat het een branche is met groot maatschappelijk belang waarin de mens centraal staat. Mooi vind ik ook dat het een sector is met een lange historie, wat tegelijkertijd betekent dat er veel mogelijkheden voor verbetering zijn. brightONE is de specialist op het gebied van marketing en relatiebeheer in de zorgsector. Zo werken wij o.a. voor Sensire, Opella, Fysergo en De Kindertelefoon. Wij helpen zorgverlenende instellingen o.a. met: • Relatiebeheer met ketenpartners (huisartsen, gemeenten, zorgverzekeraars, mantelzorgers etc.); • Relatiebeheer met potentiële cliënten; • Registratie en opvolging van mogelijke zorgtrajecten; • Inrichting en verbetering van medische service centra.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Uitbreiden van mijn netwerk, kennisdeling over hindernissen m.b.t. het instroomproces en relatiebeheer met ketenpartners

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Speciaal voor de zorgsector heb ik een business model canvas (bmc) ontwikkeld. Dit model wordt door veel marketing- en communicatie-professionals gebruikt om een scherpe segmentering te maken met bijbehorende waardepropositie en communicatiekanalen. De volgende onderdelen komen aan bod: 1) Ketenpartners 2) Activiteiten 3) Bronnen 4) Waardepropositie 5) Relaties met klanten 6) Kanalen 7) Klantgroepen 8) Kostenstructuur en tot slot 9) Inkomstenstructuur.

Mijn bijdrages

Deze gebruiker heeft nog geen bijdrages geleverd aan deze website.

Mijn reacties

Deze gebruiker heeft nog geen reacties geplaatst op deze website.

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.