Douwe Dronkert

Over mij

Als kind werd ik op school gepest. Het heeft wel een tijdje geduurd, voordat ik kon zien dat ik daardoor heb geleerd om te dromen met mijn ogen open. Buitengesloten zijn, maakt een hoop in je los. Naast verdriet, eenzaamheid en heel veel vragen vooral ook… ‘leren verduren’. Leren leven met dat het allemaal niet perfect is. Leren zoeken naar manieren om het leuk te maken. En leren ervaren dat alles, ook het verdriet, steeds weer overgaat en dus tijdelijk is. In situaties van schaarste kun je hoe dan ook altijd veelheid vinden. Dat is wat ik bovenal geleerd heb. In veel alleen zijn zag ik opeens hoeveel er eigenlijk om me heen te vinden was. Met hoeveel dingen ik ‘een relatie aan kon gaan’. Met wie ik in mijn fantasie allemaal wel niet kon praten. En hoe ik zo tot ideeën kon komen, die in de ogen van ‘de buitenwereld’ onmogelijk zouden zijn. Voor mij waren ze dat niet. En daardoor werd mijn wereld van mogelijkheden heel erg groot. Ik creëerde zo mijn eigen kaders. En kon daardoor zien dat ‘kaders alleen maar kaders zijn’. Gedachtenstructuren, die je veranderen kunt. Gaat zeker niet altijd vanzelf, maar het kán wel. En zo is het mijn specialiteit geworden: leren veelheid vinden altijd en overal. Ik heb er ook mijn levenswerk van gemaakt.

Wat ik wil halen uit dit netwerk

Ik ben op zoek naar mensen of organisaties die mooie voorbeelden, ervaring, kennis, kunde of goede ideeën willen delen met anderen in dit netwerk. Of die met anderen iets willen maken. Zoals door middel van: (A) Een gesprek waarin iemand vertelt over zijn ervaring met werken aan Waardevolle zorg, waar ik verslag van kan maken en over kan publiceren, (B) Mensen die dit sociaal platform als podium willen gebruiken (om persoonlijke boodschappen over te brengen, of voor een project, activiteit, artikel, sociale media-berichten die een link hebben met waar LOC of een van de vernieuwingsbewegingen waar ik actief voor ben voor staat), (C) Mensen die samen met anderen krachten willen bundelen via handige tools op dit platform, (D) Onverwachts goede ideeën van mensen die dit lezen!

Ik wil ook iets brengen, namelijk

Mijn kennis, kunde, ervaring en enthousiasme als het gaat om het opsporen en aanboren van veelheid in de netwerken waarin ik voor LOC actief ben.

En het vinden van steeds nieuwe mogelijkheden waardoor mensen steeds zoveel mogelijk baat kunnen hebben bij de communicatie rondom die netwerken.

Organisatie

LOC Waardevolle zorg via mijn eigen bedrijf

Locatie in het land waar jouw/​de activiteiten van de organisatie vooral plaatsvin­den

Overal in het land, fysiek en online.

Wat ik nog wil delen met dit netwerk

Ik ben ook bereikbaar via d.dronkert@loc.nl of 06 15 14 95 85.

Radicale vernieuwing in gouden letters vastgehouden door deelnemers

‘Bewegingen Radicale ver­nieuwing bundelen krachten’
> Lees hier meer

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese