Intervisie over de schotten

Intervisie houdt in het kritisch reflecteren op je houding, je inzet, je interventies. Altijd waardevol en een integraal onderdeel van je werk als behandelaar in de GGZ. Als verpleegkundig specialist is het zelfs een vereiste om je registratie te behouden. Hoe mooi dan om dit in een nieuw jasje te steken?!

Met een gezellschap van collega’s vanuit verschillende organisaties en achtergronden hebben ik een situatie besproken waarin ik tegen mijn grenzen aanloop van wat ik kan en in de knel kom te zitten met mijn idealen in de context van complexe zorg. Door het bevragen en meedenken door de deelnemers kom ik op andere aanvliegroutes en neem ik mijn rol onder de loep. Dit resulteert in een nieuwe insteek, frisse ideeen en meer ruimte waarbij gebruik van het netwerk van Radicale Vernieuwing en het netwerk van GGZ Noord Holland Noord een toegevoegde waarde heeft.

 

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee! (1)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Douwe Dronkert 2 jaar geleden (bewerkt)

Wat mooi Shuna om te lezen!
Bedankt voor het delen, dat is inspirerend.

Succes met de nieuwe insteek en frisse ideeën 🙂

(En als die op enig moment noemenswaardige resultaten opleveren, en je ziet kans daar weer iets over te delen, ik lees het graag en kan me voorstellen dat dat anderen in het netwerk ook kan inspireren.)

Hartelijke groeten Douwe

Reageer op dit bericht

Bijdragen?

Op de Praat mee-pagina’s verschijnen allerlei blogs, vlogs, vragen, antwoorden, tips en oproepen van mensen die betrokken zijn bij Radicale vernieuwing langdurige ggz. Of van mensen met interesse daarvoor. Van mensen uit de kern van het netwerk tot mensen die Radicale vernieuwing en haar visie een warm hart toedragen. Iedereen kan bijdragen. Daarom komt niet alles wat er geplaatst wordt, per se overeen met wat deelnemers uit de vernieuwingsbeweging vanuit hun gedeelde visie vinden.

Praat ook mee >

Vragen? Mail rvggz@loc.nl of bel 030 207 4067.

Deelnemers: Waarom Radicale vernieuwing ertoe doet
> Video & verslag

Platform deelnemers

Alle deelnemers
Click to access the login or register cheese