Samen leren met- en over zorgzame gemeenschap­pen

  • 6 juni 2024
  • 13:30 - 16:00
  • Kanaal30 te Utrecht

Nieuwsgierig op zoek

Dromend over een zorgtransitie die echt gaat over mensen, over waardevolle zorg en waardevol leven, zijn we nieuwsgierig naar andere en meer gezamenlijke manieren van zorgen en samenleven. Samenleven in zorgzame gemeenschappen? Ja graag! Maar wat vraagt dat van ons als mens? En van ons als zorgbestuurders, medewerker, zorgkantoor of overheid? Wat hebben we te doen en wat misschien juist te laten? Wie hebben we nodig en hoe werken we samen?

Uitproberen

Samen zijn we bevlogen om aan de slag te gaan met het onderwerp zorgzame gemeenschappen. We willen van inspiratie ook komen tot het echt gaan doen, tot acties komen en uitproberen. Dat wat ons als radicale vernieuwers kenmerkt.

Samen werken

Ongemak onderzoeken en gebruiken. Stilstaan bij de donderwolken die we tegen (kunnen) komen als we samen werken aan zorgzame gemeenschappen en die tussen ons en onze droom in staan. En samen onderzoeken we hoe we die donderwolken kunnen verdrijven en op steeds meer plekken opklaringen en heldere, zorgzame, luchten kunnen laten ontstaan. We gaan het ongemak dus in de ogen kijken, onderzoeken en gebruiken om verder te komen en weer beweging te creëren.

Meer weten? Neem contact op via radicalevernieuwing@loc.nl of 030 207 4067.

Zie hier ook eerdere impressies, video’s en verslagen over onze Meet-ups Radicale vernieuwing bij burgerinitiatieven in het land met vele praktijkvoorbeelden.

Deelnemers: Waarom Radicale vernieuwing ertoe doet
> Video & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese