Ken­nis­maken deelnemers met directies VWS-minis­terie

25 februari maakt het kernteam van de beweging Radicale vernieuwing langdurige ggz kennis met vertegenwoordigers van de VWS-ministeries Curatieve Zorg, Langdurige Zorg en Maatschappelijke Ondersteuning.

Radicale vernieuwing van de langdurige ggz kan alleen maar samen. Met alle betrokkenen. De VWS-ministeries hadden al eerder positief gereageerd op het initiatief voor deze vernieuwing en dragen ook financieel bij in het eerste jaar. VWS ondersteunt ook om eventuele knelpunten in wet- en regelgeving op de juiste gesprekstafel te leggen en waar mogelijk op te lossen​.

Periodiek

In de periodieke overleggen met de VWS-ministeries wisselen we onder meer ervaringen uit en verkennen we wat deze vernieuwing voor ieders rol en taakuitvoering betekent. We kijken wat VWS aan de beoogde vernieuwing bij kan dragen. Welke vertegenwoordigers van het kernteam (en dus ook van deelnemende zorgorganisaties die onderdeel uitmaken van het kernteam) bij de overleggen zijn, wordt steeds bepaald op basis van onderwerp en belangstelling.

Deelnemers: Waarom Radicale vernieuwing ertoe doet
> Video & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese