Strategisch overleg

  • 8 februari 2023
  • 10:00 - 11:30
  • Online

Het kernteam van de beweging bestaat sinds de start van de beweging uit mensen van deelnemende organisaties, mensen van landelijke partnerorganisaties (de Nederlandse ggz, Phrenos, Trimbos en Valente), mensen van LOC Waardevolle zorg (naast partner ook ondersteuner van de beweging) en VWS-vertegenwoordigers. Vanaf begin 2023 zullen vooral de coördinatoren uit de deelnemende organisaties zich bezig houden met de strategie van de beweging – met ondersteuning van LOC.

Koers

In de voormalige ‘kernteam-ontmoetingen’ wisselen we ervaringen uit van radicale vernieuwing in de praktijk. Op basis van die ervaringen en wensen uit de praktijk zetten deelnemers de koers van de beweging verder uit.
Onze missie is helder, maar het speelveld is breed. Door deze werkwijze wordt duidelijk wat de beweging verder kan doen om mensen in de praktijk te ondersteunen en versterken.

Mensen van het kernteam voeren ook de periodieke gesprekken met partijen als VWS, inspectie, zorgkantoren en de NZa over mogelijkheden voor radicale vernieuwing.

Hoe dit er vanaf 2023 precies uit gaat zien staat vandaag op de agenda.

Meer weten

Vragen of meer informatie? Stuur een email naar rvggz@loc.nl of bel 030 – 207 40 67.

Deelnemers: Waarom Radicale vernieuwing ertoe doet
> Video & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese