Korte video-impres­sie eerste dagen Week van de Radicale ver­nieuwing!

Geplaatst op 10 november 2021

De Week van de Radicale vernieuwing is in volle gang!

Bevlogen cliënten, ervaringsdeskundigen, naasten, zorgmedewerkers, managers, beleidsmakers, bestuurders en andere betrokkenen ontmoeten elkaar in Utrecht, bij zorgorganisaties, op het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en online.

Waardevolle zorg

Zij zetten zich allemaal in om Waardevolle zorg mogelijk te maken. Om dat wat voor elke unieke cliënt, naaste en medewerkers van waarde is, steeds opnieuw het uitgangspunt te laten zijn. Tijdens de Week van de Radicale vernieuwing inspireren en versterken zij elkaar. Wat is er mogelijk? Welke muren hebben we te doorbreken om volgende stappen te kunnen zetten?

Bekijk deze korte video om een indruk te krijgen van alle levendige activiteiten, ontmoetingen en netwerkgesprekken tijdens de Week van de Radicale vernieuwing.

Programma terugkijken

Dinsdag tijdens deze Week van de Radicale vernieuwing stond de beweging Radicale vernieuwing langdurige ggz centraal. Op ons YouTube-kanaal kun je de video’s van de live uitzendingen van het programma terugkijken. Ook van de andere dagen.

Vandaag, woensdag 10 november stond het zorgonderwijs centraal. Vanuit de ervaring in de beweging Radicale vernieuwing zorg, dat om echt radicaal te kunnen vernieuwen, je bij het zorgonderwijs moet beginnen.

Morgen, donderdag 11 november staat de vernieuwing van de jeugdzorg in de schijnwerpers en vrijdag de vraag hoe we willen samen leven en wonen in ons land, en hoe de verschillende vernieuwingsbewegingen elkaar voorbij sectoren kunnen versterken.

Meer info & meedoen

Meer informatie en mogelijkheden om ook mee te kijken en mee te doen: www.weekvanderadicalevernieuwing.nl

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deelnemers: Waarom Radicale vernieuwing ertoe doet
> Video & verslag

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese