Swinhove Groep

Dagelijks verzorgt de Swinhove Groep ruim vierhonderd cliënten, die op één van de vijf eigen locaties wonen. Daarnaast bieden zij professionele thuiszorg en ondersteuning aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht, die zelfstandig wonen. Ook kunnen mensen met een zorgvraag terecht op de dagbehandeling.

Gezelligheid

Naast plezierige woonruimte en goede zorg vindt u bij de Swinhove Groep ook veel gezelligheid en vertier. Iedere dag staan de medewerkers van de vier brasserieën voor u klaar om u van een lekker kopje koffie of een smakelijke maaltijd te voorzien. En de collega’s van het activiteitenteam zorgen ervoor dat er iedere dag wel iets leuks of gezelligs is te doen. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor de bewoners van de wijken, waar onze locaties zijn gevestigd.

Thuis

Al jarenlang biedt de Swinhove Groep (thuis)zorg en behandeling aan senioren. Om ervoor te zorgen dat ze dat goed blijven doen, heeft de Swinhove Groep haar visie samen met haar bewoners geformuleerd. Zo zetten zij deze visie centraal in de zorg voor haar cliënten. De kernwaarden Dichtbij, Betrouwbaar en Gastvrij lopen eigenlijk als een rode draad door de missie en de visie van de Swinhove Groep. Bewoners kunnen: zichzelf zijn, lekker eten en drinken, sfeervol en veilig wonen, kortom: dankzij professionele en betrouwbare zorg met een gerust hart ouder worden. “En met hulp van de medewerkers, vrijwillgers en mantelzorgers maken we van elke dag een mooie dag!”