Raffy-Lâle-De Leystroom

Stichting Woonzorgcentrum Raffy-Leystroom is gevestigd in Breda en heeft drie locaties: Raffy, Lâle en De Leystroom waar we kwetsbare ouderen in een zo vertrouwd mogelijke omgeving ondersteunen bij het ouder worden. Gedreven vanuit gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg die de basis vormen voor wonen, zorg en behandeling. Raffy is er voor de Indische en Molukse ouderen, Lâle voor Turkse ouderen en De Leystroom voor ouderen in de Bredase wijken Brabantpark, Heusdenhout en IJpelaar. Vanuit de drie locaties is er tevens een breed aanbod zorgverlening en verpleging voor zelfstandig wonende ouderen in Breda en omstreken.

Met ruim 375 betrokken medewerkers en meer dan 225 enthousiaste vrijwilligers vormen zij ‘samen kleurrijk’ en zorgen ze ervoor dat ouder worden fijn en waardig is. Op een van onze drie locaties of thuis. En altijd met naasten en familie dichtbij.

Raffy-Lâle-Leystroom zal binnen de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg op deze onderwerpen actief een rol vervullen:

– Kracht van kleinere organisatie.

– Betrekken van omgeving rondom het huis.

– Vernieuwing van het zorgonderwijs.

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Gerelateerd

Facts

Adres
Bernard de Wildestraat 400
4827 EG Breda

Contactpersoon
Mark Kuilder manager Wonen, Zorg en Behandeling
M.Kuilder@raffy-leystroom.nl

Facebook
Raffy-Lâle-De Leystroom op Facebook

LinkedIn
Raffy-Lâle-De Leystroom op LinkedIn

YouTube
Raffy-Lâle-De Leystroom op YouTube

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.