Driezorg

Driezorg is actief op het gebied van ouderenzorg . De “Drie” in Driezorg staat voor de drie kernelementen waarin Driezorg actief is: Wonen, Welzijn & Zorg. 

Wij willen mensen een (t)huis bieden vanuit onze 11 woonlocaties in de wijken van Zwolle en Hattem. Driezorg biedt veilige zorg en ondersteuning op een vriendelijke en vertrouwde manier (dichtbij) (t)huis.

Binnen de verschillende woonlocaties kent Driezorg (Drie)zorgwoningen met zorgservices (extramuraal wonen), Wonen met Zorg (intramuraal wonen) en appartementen Kortdurend verblijf. Driezorg levert niet alleen zorg in de appartementen op de Driezorglocaties, maar ook in woningen die dichtbij die locaties liggen.

Driezorg richt zich op het welbevinden van de cliënten en biedt een breed welzijnsaanbod, dat op iedere locatie is afgestemd op de vraag van (wijk)bewoners. Hierbij kunt u denken aan bewegingsactiviteiten, themamaaltijden, uitstapjes, informatiebijeenkomsten en meer.

Driezorg werkt samen met andere zorgaanbieders om u goed van dienst te zijn. We werken onder andere samen met Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, RIBW, Icare en stichting Zorgspectrum Het Zand.

Onze missie

Jezelf kunnen zijn, ook als je ouder wordt

Onze visie

Driezorg wil dat mensen, wanneer zij ouder worden, een waardevol leven kunnen blijven leiden en zichzelf kunnen zijn. Wij ondersteunen de mensen bij het behouden van de eigen regie. Daarom ondersteunen we mensen in de hele keten van wonen, welzijn en zorg om zolang mogelijk (als) thuis te kunnen blijven wonen en leven. We zijn er voor nu en later. In de buurt met het vertrouwde netwerk. We bevorderen de zelfredzaamheid en bieden (intensievere) ondersteuning met aandacht als dat nodig is: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

 Wij doen drie beloften richting de toekomst:

  1. Wij zijn altijd in de buurt
  2. Wij geven altijd aandacht
  3. Wij zijn er altijd: Nu en later

Onze kernwaarden

Veilig, vertrouwd, verbindend, verantwoordelijk en verrassend. 

Download artikel als PDF

Facts

Adres
https://www.driezorg.nl/nl/locatieadressen/

Contactpersoon
Simone Slootmaker
s.slootmaker@driezorg.nl

Facebook
Driezorg op Facebook

Twitter
Driezorg op Twitter

LinkedIn
Driezorg op LinkedIn

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese