Woon­landschap De Leyhoeve

Zorgeloos wonen

In Woonlandschap De Leyhoeve kunnen senioren zorgeloos een appartement huren. Wij bieden een zeer grote verscheidenheid aan huurappartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Een aangename omgeving waar seniore – ook als ze ouder worden – ontspannen kunnen blijven wonen. Met als het nodig is zorg binnen handbereik, zodat zij met een gerust hart naar de toekomst kunnen kijken. Onze appartementen staan in een groene omgeving en zijn van alle gemakken voorzien. We hebben twee woonlandschappen, één in Groningen en één in Tilburg.

Samen aangenaam oud worden

Bij Woonlandschap de Leyhoeve vinden we dat oud worden aangenaam moet zijn. Wij zijn actief verbonden met de bewoners en hun familie en/of mantelzorgers. Daarom hebben wij 24 uur per dag professionele en liefdevolle medewerkers in huis.

Positieve gezondheid

Bij ons staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid centraal. Binnen Woonlandschap De Leyhoeve willen we kwalitatief goede zorg leveren die uitgaat van de wensen en behoeften van de bewoner (positieve gezondheid) en waarbij een respectvolle bejegening en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Zodat het samen aangenaam oud worden, zoals De Leyhoeve beoogt, ook door bewoners en naasten in de praktijk wordt ervaren en de collega’s de zorg en ondersteuning kunnen leveren zoals ze die ook voor hun eigen ouders wensen. Dat is voor De Leyhoeve echte kwaliteit.

Wat willen we bereiken?

We willen samen werken aan een vernieuwde manier van kijken naar en verlenen van zorg. De ontwikkelingen gaan snel. Ouderen blijven steeds langer zelfstandig thuis wonen. We spelen hierop in door dit zoveel mogelijk te stimuleren. Zo wordt de inzet van zorgtechnologie steeds belangrijker en is reablement een thema waar we volop mee aan de slag zijn.

Meer weten

  • Bekijk dan dit kwaliteitsvenster. Binnen dit kwaliteitsvenster vindt u alles over ons beleid en borging van kwaliteit van zorg. Dit betreffen niet alleen onze plannen, maar ook informatie van de cliëntenraden, samenwerkingsverbanden, governance, rapportages en actuele thema’s. Daarnaast is er aandacht voor thema’s die gerelateerd zijn aan bewonersgeluk, werkgeluk en huis op orde.
  • Geschiedenis: lees meer over de start van Woonlandschap De Leyhoeve bij Radicale vernieuwing zorg op blz 13 en 14 in de special uit de beweging Radicale vernieuwing zorg getiteld ‘Hoe kunnen regels bijdragen aan waarde-volle zorg?

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Thema's: Ambassadeurs
Trefwoorden: De Leyhoeve

Gerelateerd

Facts

Adres
Dokter Bloemenlaan 9-01, 5022 KX Tilburg

Contactpersoon
Susanne Wes – van Boxtel
susanne.wes@leyhoeve.nl
06 – 51 33 86 56
www.leyhoeve.nl
 

Facebook
Woon­landschap De Leyhoeve op Facebook

LinkedIn
Woon­landschap De Leyhoeve op LinkedIn

YouTube
Woon­landschap De Leyhoeve op YouTube

Instagram
Woon­landschap De Leyhoeve op Instagram

Platform deelnemers

Alle deelnemers
Radicale vernieuwing in gouden letters vastgehouden door deelnemers

‘Bewegingen Radicale ver­nieuwing bundelen krachten’
> Lees hier meer

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese