Woon­landschap De Leyhoeve

Zorgeloos wonen

In Woonlandschap De Leyhoeve kunnen senioren zorgeloos een appartement huren. Wij bieden een zeer grote verscheidenheid aan huurappartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Een aangename omgeving waar seniore – ook als ze ouder worden – ontspannen kunnen blijven wonen. Met als het nodig is zorg binnen handbereik, zodat zij met een gerust hart naar de toekomst kunnen kijken. Onze appartementen staan in een groene omgeving en zijn van alle gemakken voorzien. We hebben twee woonlandschappen, één in Groningen en één in Tilburg.

Samen aangenaam oud worden

Bij Woonlandschap de Leyhoeve vinden we dat oud worden aangenaam moet zijn. Wij zijn actief verbonden met de bewoners en hun familie en/of mantelzorgers. Daarom hebben wij 24 uur per dag professionele en liefdevolle medewerkers in huis.

Positieve gezondheid

Bij ons staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid centraal. Binnen Woonlandschap De Leyhoeve willen we kwalitatief goede zorg leveren die uitgaat van de wensen en behoeften van de bewoner (positieve gezondheid) en waarbij een respectvolle bejegening en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Zodat het samen aangenaam oud worden, zoals De Leyhoeve beoogt, ook door bewoners en naasten in de praktijk wordt ervaren en de collega’s de zorg en ondersteuning kunnen leveren zoals ze die ook voor hun eigen ouders wensen. Dat is voor De Leyhoeve echte kwaliteit.

Wat willen we bereiken?

We willen samen werken aan een vernieuwde manier van kijken naar en verlenen van zorg. De ontwikkelingen gaan snel. Ouderen blijven steeds langer zelfstandig thuis wonen. We spelen hierop in door dit zoveel mogelijk te stimuleren. Zo wordt de inzet van zorgtechnologie steeds belangrijker en is reablement een thema waar we volop mee aan de slag zijn.

Meer weten

Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Thema's: Ambassadeurs
Trefwoorden: De Leyhoeve

Gerelateerd

Facts

Adres
Dokter Bloemenlaan 9-01, 5022 KX Tilburg

Contactpersoon
Jory Elshout
jory.elshout@leyhoeve.nl
06 – 59 82 12 60
www.leyhoeve.nl

Facebook
Woon­landschap De Leyhoeve op Facebook

LinkedIn
Woon­landschap De Leyhoeve op LinkedIn

YouTube
Woon­landschap De Leyhoeve op YouTube

Instagram
Woon­landschap De Leyhoeve op Instagram

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese