Avoord

Avoord vindt het belangrijk om deelnemer te zijn van het netwerk Radicale vernieuwing. We gaan graag met partners in de zorg het gesprek aan over wat waardevol is voor cliënten. Want dat gesprek helpt ons en geeft richting aan impactvolle thema’s zoals het open-deurenbeleid en samenzorgen. We vinden het belangrijk om te klankborden, kennis te delen en kritisch te zijn op wat van waarde is. Op die manier helpen we elkaar verder. Hieronder vertellen we graag meer over onze organisatie en waar we voor staan en gaan.

Zorgen doen we samen

Avoord biedt een breed palet aan zorg. Thuis zolang dat kan en anders op onze locaties in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Dit doen we met ruim 1.200 betrokken medewerkers en 600 vrijwilligers. We werken vanuit vier waarden. Daar staan we voor en daar zijn we trots op. En we zetten ons er elke dag met plezier voor in om deze waarden zichtbaar en voelbaar te maken in onze zorg.

  • We zijn nieuwsgierig.
  • We respecteren elkaar en ieders eigenheid.
  • We durven zaken anders aan te pakken.
  • En we doen het samen, met collega’s maar ook met de cliënt zelf, naasten, vrijwilligers en andere betrokkenen.

Hier staan wij voor

Iedereen doet ertoe. Ook mensen in de kwetsbare periode van hun leven. Dat is het uitgangspunt voor onze zorg. Daarbij staan we voor diverse uitdagingen, zoals het groeiend aantal ouderen en het afnemend aantal zorgmedewerkers. Bij Avoord vinden we het belangrijk om deze uitdagingen zoveel mogelijk te zien als kansen. Vanuit dat gedachtengoed willen we onze medewerkers, vrijwilligers, cliënten en naasten maximaal uitdagen om creatief op zoek te gaan naar oplossingen. Zodat we samen álle ouderen die dit nodig hebben, goede zorg blijven bieden.

Hier gaan wij voor

Wij willen een bijdrage leveren aan het levensgeluk van kwetsbare ouderen en hun naasten. Door te doen én te laten. We helpen ouderen om zoveel mogelijk zelf te doen en te bepalen. Daarbij kijken we samen met de cliënt en naasten wat er nodig is om veilig en vertrouwd thuis te kunnen blijven wonen. We werken volgens ‘De Schijf van 5’ en kijken naar wat iemand nog wél kan. Zelf, met hulpmiddelen, naasten of het netwerk. Of waar nodig met hulp van onze professionals nodig.

Wil je meer weten over Avoord?

Je leest meer op https://www.avoord.nl/over-avoord of bekijk het filmpje Samen zorgen bij Avoord.

Download artikel als PDF

Facts

Adres
San Francescolaan 1
4876 CV Etten-Leur

Contactpersoon
Marjan Hurkmans
Manager Beleid, kwaliteit & Innovatie
m.hurkmans@avoord.nl

Facebook
Avoord op Facebook

LinkedIn
Avoord op LinkedIn

YouTube
Avoord op YouTube

Instagram
Avoord op Instagram

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese