Webinar: Samen­werken met naasten: werken aan een gelijkwaar­dige relatie

  • 12 september 2023
  • 13:00 - 14:00
  • Online via Google Meet

De beweging Radicale vernieuwing zorg organiseert webinars voor (medewerkers van) zorgorganisaties, bewoners en naasten om elkaar te inspireren en samen te leren. De thema’s raken altijd aan waardevol leven en werken. We gebruiken praktijkverhalen om met elkaar in gesprek te gaan. Het zijn dus geen colleges waarin je enkel luistert naar een docent/expert. 

Op 12 september 2023 organiseren we heel graag een webinar over “samenwerken met naasten”. We geloven dat een gelijkwaardige relatie met naasten bijdraagt aan en nodig is voor waardevol leven en werken. Deze relatie ontstaat niet vanzelf en kan wel wat zorg en aandacht gebruiken. Daarom willen we graag in gesprek met elkaar: Hoe bouw je de relatie met naaste(n) op? Wanneer begint de relatie; pas als iemand in de organisatie woont, of al daarvoor? Wat hebben we van elkaar nodig om tot een gelijkwaardige samenwerking te komen? En: hoe komen we samen tot zorgzame gemeenschappen?

Programma

Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden gaan we zoveel mogelijk in gesprek om elkaar te inspireren en samen te leren. We delen ervaringen vanuit de verschillende Radicale vernieuwingsbewegingen gehandicaptenzorg (in oprichting), langdurige ggz en ouderenzorg.

Voor en met wie

Het webinar is bedoeld voor mensen uit het veld (zoals medewerkers, cliëntenraden, artsen, kwaliteit/beleidsmedewerkers en andere betrokkenen), bewoners, naasten en belangstellenden vanuit de relaties binnen de bewegingen Radicale vernieuwing zorg, Radicale vernieuwing langdurige ggz, Radicale vernieuwing jeugdzorg, Radicale vernieuwing gehandicaptenzorg (in oprichting) en leden van LOC Waardevolle zorg.

Aanmelden

Meld je aan voor het webinar via dit aanmeldformulier.

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese