01/​07/​19 Radicale ver­nieuwing (en Waardevol onderwijs) op congres Thuis in verpleeg­huis

  • 1 juli 2019
  • Rai, Amsterdam

Samen werken aan de ontwikkeling van de verpleeghuiszorg. Daar draait het jaarlijkse congres Thuis in het Verpleeghuis om. Drie speerpunten staan centraal: meer tijd en aandacht voor de bewoner, voldoende en enthousiaste zorgverleners én voortdurend leren en innoveren.

Het congres biedt meer dan 70 keynotes, lezingen, workshops, praktijksessies en talkshows. Thema’s zijn o.a.: welzijn, dementie, palliatieve zorg, veiligheid & hygiëne, innovatie en onderwijs & arbeidsmarkt. Laat je ook inspireren op het kennisfestival. Hier vind je het ontzorgfestival van de ParticipatieKliniek, kan je lekker bewegen, de nieuwste technische innovaties bekijken en natuurlijk op de foto in de selfiecorner!

Voor wie?

Het congres is er voor iedereen die werkt in de verpleeghuiszorg. Voor iedereen is er een ruime keuze: voor verzorgenden, verpleegkundigen, specialisten ouderenzorg, activiteitenbegeleiders, paramedisch zorgverlener, bestuurder of manager zorgaanbieders, staf- of beleidsmedewerker bij zorgaanbieders, communicatie-, HRM-, ICT- of facilitair medewerker bij zorgaanbieders, leden Cliëntenraad, docenten, onderzoekers, studenten, medewerkers werkzaam bij een branche- en beroepsorganisaties, medewerkers werkzaam bij een ministeries, zorginkopers en inspecteurs.

[spotlight]In twee workshops staan de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg en Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs® centraal (en ontmoet ons ook op de informatiemarkt!):[/spotlight]

2.18 Slimmer werken: hulp van ondersteunende diensten en managementteam

Lees meer over deze workshop door De Wever.

lees verder op de congreswebsite

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.