Radicale ver­nieuwing en ondersteunen­de diensten

  • 15 oktober 2020
  • 14:00 - 16:00
  • Online

Zes zorgorganisaties gaven dit voorjaar aan graag met elkaar in gesprek te gaan over de rol van de ondersteunende diensten in de vernieuwing. Het gaat om deelnemers aan onze vernieuwingsbeweging De Leyhoeve, Viattence, Amstelring, Brentano, Mijzo en Riederborgh. Land van Horne sluit ook hierbij aan.

Tijdens de eerste bijeenkomst op 13 augustus kwamen vragen aan de orde als: Welke bijdrage kunnen ondersteunende diensten leveren in de vernieuwing? Wat vraagt dit van de samenwerking met de zorgteams? Er is onderling uitgewisseld welke stappen in de betrokken organisaties worden gezet.

Afgesproken is om deze uitwisselingsbijeenkomsten voort te zetten, om de voortgang bij elkaar te volgen en elkaar te kunnen helpen met inspiratie en tips. Op 15 oktober is de volgende bijeenkomst, ook andere organisaties zijn welkom om aan te sluiten.

10 november

Dinsdag 10 november (10:30-11:30 uur) tijdens de Landelijke Inspiratieweek Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg (sessie 11) is er ook een sessie over dit onderwerp voor deelnemers aan en relaties betrokken bij de vernieuwingsbeweging.

Publicatie

Dit jaar is ook een publicatie gemaakt van het actie-onderzoek dat Jaap Peters in de afgelopen jaren met dertien organisaties heeft uitgevoerd. De handreiking – met werkblad en poster – is hier te downloaden: www.loc.nl/rvv-od

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese