28/​05/​19 Radicale ver­nieuwers op ‘Het Zorgfes­tival’

  • 28 mei 2019
  • De Landgoederij in Bunnik

Eva van Zelm – bij Topaz verantwoordelijk voor de Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg – en Daphne Mensink – werkzaam bij Sensire en ambassadeur van de beweging Radicale vernieuwing – vertellen samen open en bevlogen over hun ervaringen in de zorg en met de beweging.

Met verbazing over datgene wat we massaal fout zijn gaan doen, maar ook over kleine veranderingen met grote gevolgen. Over het aangaan van relaties, over vertrouwen geven en over het gebruiken van je boerenverstand. Een inspirerende sessie die je ogen doen openen!

Het Zorgfestival – Puur voor zorg.

Van de website van het festival:

Wij vinden dat niemand beter over de ouderenzorg kan vertellen dan de vakprofessionals zelf. Daarom organiseren we op dinsdag 28 mei Het Zorg Festival, dé beurs voor Zorg & ICT professionals.

Hier dagen we elkaar uit het beste uit ons vak te halen en inspireren onze sprekers je op het gebied van zorg, ondersteunende diensten en ICT. Of je nu zorgverlener bent, de ICT gesmeerd laat lopen, zorgt voor de administratieve afhandeling of je als bestuurder het beste uit je zorgorganisatie haalt; vakmensen zijn we allemaal!

Het programma brengt een mix aan inspiratie én vakinhoudelijke kennis met zich mee en wordt afgewisseld met theater en muziek. Het is dus niet alleen maar leerzaam, maar ook nog eens hartstikke leuk om erbij te zijn. We nodigen je dan ook van harte uit om aan te schuiven.

Het Zorg Festival. Dinsdag 28 mei. De Landgoederij in Bunnik. Zorg dat je erbij bent!

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.