Periodiek in 2020: coördinatoren en projectleiders

  • 28 oktober 2020
  • 10:00 - 12:00
  • Digitaal

Zo’n vier keer per jaar komen coördinatoren/projectleiders samen, uit zorgorganisaties die deelnemen aan Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg. Op 10 september a.s van 10.00 tot 12.00 uur organiseren we weer een bijeenkomst voor mensen die zich bezighouden met het coördineren van de beweging radicale vernieuwing in hun organisatie. Het wordt een digitale bijeenkomst.

Breinbrekers

De bijeenkomsten staat in het teken van inspireren rondom de vernieuwing en intervisie. In het verleden zijn verschillende coördinatoren zo nu en dan samen gekomen om ervaringen uit te wisselen en elkaar te helpen bij ‘vastlopers’ of ‘breinbrekers’. Dit blijkt altijd waardevol.

Thema’s

Een thema dat vaak aan de orde komt is: hoe kunnen we een goede ontwikkeling op één plek in de organisatie verder brengen naar de rest van de organisatie? Een thema kan ook zijn: hoe heeft corona invloed op jouw rol als coördinator en waar loop je tegenaan? Maar elk ander thema kan net zo goed ter sprake komen.

Elkaar helpen

Het overleg is er voor bedoeld om mensen in een soortgelijke rol samen te brengen om elkaar te kunnen helpen. Het overleg vraagt geen voorbereiding, behalve dan dat je nadenkt over wat je graag aan de orde zou willen stellen.

Meer weten

Heb je vragen of wil je ook deelnemen? Neem contact op via radicalevernieuwing@loc.nl of 030-207 40 67.

Zie ook onze themapagina’s over:

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.