Inspiratiebijeen­komst: Echt waardevol contact

  • 22 juni 2021
  • 10:00 - 13:00
  • Online

Hoe zorgen we ervoor dat de relatie tussen mensen die zorg nodig hebben, hun naasten en de mensen die zorg verlenen wordt versterkt? Hoe kunnen we nog beter aansluiten op wat er voor ouderen toe doet? En hoe zorg je er voor dat werkelijk waardevol contact de basis wordt van het dagelijks leven en werk in de ouderenzorg?

Samen onderzoeken

Een van de belangrijkste aspecten van goede zorg is de relatie tussen mensen die zorg nodig hebben, hun naasten en de mensen die zorg verlenen. In deze inspiratiebijeenkomst gaan we in gesprek over hoe je dit contact werkelijk waardevol kunt maken en presenteren we negen concrete en vernieuwende methoden en projecten die hieraan bijdragen. Het gaat om initiatieven die tot wasdom zijn gekomen bij zorgorganisaties die meedoen aan de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg of binnen de beweging Leven Lang Leven.

In deze bijeenkomst onderzoeken we samen hoe barrières voor samenwerking en implementatie van vernieuwende initiatieven weggenomen kunnen worden en echt waardevol contact onderdeel kan worden van reguliere manier van werken.

Week van de Radicale vernieuwing
> Terugkijken & verslag lezen

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese