Online bijeen­komst Kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’

  • 16 december 2022
  • 13:30 - 15:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Nieuw Kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’

Vanuit het programma Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen (WOZO) komt er in maart 2023 een nieuw kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’. LOC Waardevolle zorg (ondersteuner van onze vernieuwingsbeweging) is nauw betrokken bij de totstandkoming daarvan en trekt daarin vanaf het begin graag samen op met cliëntenraden en deelnemers Radicale Vernieuwing zorg. Wil je meer weten en/of betrokken zijn bij de totstandkoming van het nieuwe kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’? Doe graag mee met deze bijeenkomst!

Op 7 december hoort LOC wat precies het te volgen proces is om te komen tot het nieuwe kwaliteitskader. Op 12 en 16 december organiseert LOC online bijeenkomsten om cliëntenraden en deelnemers van de Radicale vernieuwingsbeweging te informeren over het proces. En nodigen ze cliëntenraden en deelnemers van Radicale vernieuwing zorg graag uit om mee te denken: LOC neemt jullie ideeën, signalen en wensen graag mee in het vervolg. 

Beweging

LOC wil ook zo bijdragen aan het realiseren van de droom van Radicale vernieuwing, een brede beweging in het land van regels naar relaties. En doet dit om in beeld te brengen wat er in het land speelt en leeft en wat de behoeften van mensen zijn. Niet alleen die van cliënten(raden) en naasten, maar ook wat medewerkers nodig hebben in hun werk om Waardevolle zorg te kunnen bieden, en organisaties die Waardevolle zorg faciliteren. Net als toezichthouders en bijvoorbeeld zorginkopers.

Kosten

Deelname aan de online bijeenkomst is kosteloos voor deelnemers van vernieuwingsbewegingen en voor leden van LOC. Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners van cliëntenraden die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer.

Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden.

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding zijn we helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Meer informatie over ontwikkelingen rondom het nieuwe kwaliteitskader lees je hier: Verder lezen

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese