Online bijeen­komst Kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’

  • 10 januari 2023
  • 15:00 - 16:30
  • Online, vanaf je eigen locatie

Nieuw Kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’

Vanuit het programma Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen (WOZO) komt er in maart 2023 een nieuw kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’. LOC Waardevolle zorg (ondersteuner van onze vernieuwingsbeweging) is nauw betrokken bij de totstandkoming daarvan en trekt daarin vanaf het begin graag samen op met cliëntenraden en deelnemers Radicale Vernieuwing zorg. Wil je meer weten en/of betrokken zijn bij de totstandkoming van het nieuwe kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’? Doe graag mee met deze bijeenkomst!

Na de bijeenkomsten in december organiseert LOC op 10 en 24 januari opnieuw bijeenkomsten voor cliëntenraden en deelnemers van de Radicale vernieuwingsbeweging over het nieuwe kwaliteitskader ‘Zorg voor kwetsbare ouderen’. LOC geeft een update van de ontwikkelingen en nodigt je graag uit om mee te denken: LOC neemt jullie ideeën, signalen en wensen graag mee in het vervolg. 

Beweging

LOC wil ook zo bijdragen aan het realiseren van de droom van Radicale vernieuwing, een brede beweging in het land van regels naar relaties. En doet dit om in beeld te brengen wat er in het land speelt en leeft en wat de behoeften van mensen zijn. Niet alleen die van cliënten(raden) en naasten, maar ook wat medewerkers nodig hebben in hun werk om Waardevolle zorg te kunnen bieden, en organisaties die Waardevolle zorg faciliteren. Net als toezichthouders en bijvoorbeeld zorginkopers.

Meer informatie over ontwikkelingen rondom het nieuwe kwaliteitskader lees je hier: Verder lezen

Kosten

Deelname aan de online bijeenkomst is kosteloos voor deelnemers van vernieuwingsbewegingen en voor cliëntenraden die lid zijn van LOC. Voor cliëntenraadsleden en ondersteuners van cliëntenraden die niet lid zijn van LOC bedragen de kosten € 25,00 per deelnemer.

Lees meer op de pagina over lid worden voor alle informatie over het lidmaatschap van LOC en de voordelen voor leden.

Aanmelden

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden.

Indien je onverhoopt niet aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst, vragen wij je om dit uiterlijk 48 uur van tevoren te laten weten via loc@loc.nl. Bij een te late afmelding is LOC helaas genoodzaakt om een factuur te sturen ter hoogte van het tarief voor niet-leden.

Week van de Radicale vernieuwing
> Terugkijken & verslag lezen

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese