Week van de Radicale ver­nieuwing: Samen doorbreken we muren!

  • 8 november 2021
  • 11:30 - 21:00
  • Kanaal30 (Utrecht) en online

Week van de radicale vernieuwing

Wij kijken tevreden terug naar deze editie van 2021. En in 2022 organiseren we van 7 tot en met 11 november weer een week van de radicale vernieuwing. Wil je daar meer over weten of plenaire sessies en RV Late Nights terugkijken? Ga dan naar: www.weekvanderadicalevernieuwing.nl hier vind je alles terug van 2021 en zie je hoe je in 2022 mee kan doen.
Onderstaand lees je onze uitnodiging voor de week van 2021.

Week van de Radicale vernieuwing 2022: 7 tot en met 11 november
Blijf op de hoogte van het programma en meld je alvast aan via weekvanderadicalevernieuwing.nl

Onze Landelijke Inspiratiedag wordt weer een hele inspiratieweek!

Waarbij maandag 8 november wordt ingericht voor Radicale vernieuwing in de zorg thuis en het verpleeghuis, dinsdag 9 november voor de beweging Radicale vernieuwing langdurige ggz, woensdag 10 november voor Radicale vernieuwing zorgonderwijs, donderdag 11 november voor Radicale vernieuwing jeugdzorg. Vrijdag 12 november komen alle vernieuwingsbewegingen samen: hoe kunnen we elkaar versterken? Deze vrijdag is er ook specifieke aandacht voor nieuwe vormen van wonen en samen leven.

Het thema van de hele week blijft: Samen doorbreken we muren!
Kijk voor de laatste informatie op de speciale website weekvanderadicalevernieuwing.nl.

Programma 

Op maandag 8 november, de dag die wordt ingericht voor de zorg in het verpleeghuis en thuis, organiseren we verschillende programma’s. Het eerste programma gaat over vrijheid en veiligheid voor levensgeluk van cliënten (11.30 tot 16.30 uur). Het tweede over zorg voor (samen) leven (15.30 tot 20.30 uur). Daarnaast organiseren zorgorganisaties op eigen locaties programma’s.

Naast de fysieke mogelijkheden voor deelnemers, kan iedereen die dat wil meerdere plenaire programma-onderdelen online volgen (live of later terugkijken), via de speciale website voor de Week van de Radicale vernieuwing: weekvanderadicalevernieuwing.nl. Dit kan voor Radicale vernieuwing zorg (in het verpleeghuis en thuis), maar je kunt ook het plenaire programma van de andere vernieuwingsbewegingen online volgen tijdens de andere dagen van de Week van de Radicale vernieuwing – of daarna.

Daarnaast wordt er elke avond weer een live RV Late Nightshow uitgezonden via internet, die voor iedereen te bekijken is. Ook hier worden opnames van gemaakt die later terug te kijken zijn. Kijk voor meer informatie op weekvanderadicalevernieuwing.nl/latenight.

Sommige zorgorganisaties uit de beweging organiseren in hun eigen organisatie een bijeenkomst op maat. Hetzij op de dag zelf, hetzij later in het jaar. Met behulp van al het online materiaal. Kijk voor een voorbeeldprogramma op weekvanderadicalevernieuwing.nl/maandag.

Het uitgebreide programma wordt nu uitgewerkt, met behulp van het congresteam, om er weer een inspirerende week van te maken. Hou onze media in de gaten voor de ontwikkelingen (#weekvanderadicalevernieuwing).

Meld je aan!

Ben je direct betrokken bij de vernieuwing? Of werk je bij een van de organisaties die meedoen/betrokken zijn en heb je ook interesse? Meld je dan aan via radicalevernieuwing@loc.nl of 030 – 207 40 67.

Ben je (nog) niet op een van die manieren direct betrokken en je bent wel geïnteresseerd, neem dan ook gerust contact op. Aanmelden voor het online programma kan via dit aanmeldformulier.

Meer weten

2020: Lees en luister hier de sessies terug van november 2020.

2019: Lees in een beknopte publicatie wat we tijdens de laatste landelijke inspiratiebijeenkomst eind 2019 van elkaar hebben geleerd.

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese