Halfjaar­lijkse ontmoeting

  • 1 juni 2023
  • 10:00 - 17:00
  • Utrecht

Inloop 10.30 – 11.00 uur

Twee keer per jaar komen de bestuurders en coördinatoren van de deelnemende zorgorganisaties bij elkaar om kennis en ervaringen uit te wisselen en afspraken te maken om tot verdere acties te kunnen komen. We bepalen dan met elkaar de (actie) agenda voor de komende periode.

Input voor de agenda haalt het kernteam – bestaande uit LOC Waardevolle zorg, ministerie van VWS, en 5 deelnemers te weten Topaz, Sensire, Woonzorggroep Samen, Brentano en Carintreggeland – uit de diverse actieteams, voortgangsgesprekken en andere ontmoetingen.

Hoe dan?!

Deze ontmoeting staat in het thema van radicaal vernieuwen: hoe dan?

Waar krijg je mee te maken als vernieuwer? Hoe hebben andere deelnemers dat aangepakt? Hoe zijn zij omgegaan met onverwachte tegenslagen? Hoe hebben zij uitdagingen overwonnen? Welke houding was daarbij belangrijk? 

Om ons te helpen met deze reflecties hebben we twee geweldige sprekers bereid gevonden om ons te inspireren:

  • Floortje Scheepers, hoogleraar innovatie in de ggz bij het UMC Utrecht, neemt ons mee in de complexiteit van mensen en consequenties daarvan voor vernieuwing.
  • Indya Duivenbode, zorgeconome die gepassioneerde zorgprofessionals helpt met het realiseren van hun zorgdroom, neemt ons mee in ‘het hoe’ van vernieuwen. 

We nodigen je graag uit om het gesprek aan te gaan, kennis te delen en geïnspireerd te raken op ‘het hoe’ van vernieuwen in de beweging Radicale vernieuwing, onder het motto: radicaal vernieuwen, hoedan?!

Meer weten

Lees hier het uitgebreide verslag van de start van deze manier van organiseren van en samenwerking in de beweging. Het verslag van de laatste bijeenkomst d.d. 11 oktober 2022 lees je hier.

Deelnemen?

Alle bestuurders en coördinatoren van de zorgorganisaties in de beweging ontvangen een uitnodiging. Heb je interesse en wil je deelnemer worden of heb je andere vragen? Neem contact op via radicalevernieuwing@loc.nl

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese