Halfjaar­lijkse ontmoeting

  • 7 april 2022
  • 13:00 - 17:00
  • Utrecht

Twee keer per jaar komen de bestuurders en coördinatoren van de deelnemende zorgorganisaties bij elkaar om kennis en ervaringen uit te wisselen en afspraken te maken om tot verdere acties te kunnen komen. We bepalen dan met elkaar de (actie) agenda voor de komende periode.

Input voor de agenda haalt het kernteam – bestaande uit LOC Waardevolle zorg, ministerie van VWS, en 7 deelnemers te weten Topaz, De Leyhoeve, Sensire, Surplus, Woonzorggroep Samen, Brentano en Carintreggeland – uit de diverse actieteams, voortgangsgesprekken en andere ontmoetingen.

Programma

We treffen elkaar op donderdag 7 april a.s. om 13.00 uur live in Utrecht voor onze halfjaarlijkse bijeenkomst Radicale vernieuwing zorg. We vieren ons vijfjarig lustrum! In Zicht op Vernieuwing 5 lees je daar meer over.

Uiteraard gebruiken we deze halfjaarlijkse bijeenkomst om elkaar te spreken, te ontmoeten en te reflecteren op wat we doen. We hebben in 5 jaar tijd al een beweging gemaakt en op vele plekken in het land een verschil gemaakt. We zijn een krachtig netwerk dat groeit en bloeit.

Na 5 jaar kunnen we ook weer 5 jaar vooruitblikken: Hoe zien we de droom van de beweging terug in onze huidige praktijk? Hoe blijven we groeien en bloeien? En wat betekent dit eigenlijk voor jou, voor ons en voor onze activiteiten als beweging?
Daarover gaan we tijdens de bijeenkomst de dialoog aan met elkaar om zo weer nieuwe accenten aan te brengen aan onze beweging van regels naar relaties.

Meer weten

Lees hier het uitgebreide verslag van de start van deze manier van organiseren van en samenwerking in de beweging. Het verslag van de laatste bijeenkomst d.d. 6 oktober 2021 lees je hier.

Deelnemen?

Alle bestuurders en coördinatoren van de zorgorganisaties in de beweging hebben een uitnodiging ontvangen. De bijeenkomst is voor alle deelnemers aan de beweging. Heb je interesse en wil je deelnemer worden of heb je andere vragen? Neem contact op via radicalevernieuwing@loc.nl

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese