09/​04/​19 De Leyhoeve Tilburg: inspiratiebijeen­komst Samen aangenaam oud worden

De Leyhoeve organiseert, als een van de vier ambassadeurs van de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg, regelmatig inspiratiebijeenkomsten. Dit jaar organiseren zij in totaal negen bijeenkomsten, verspreid over beide locaties in Tilburg en Groningen. Zo bieden zij zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid om met elkaar te delen, te leren en te inspireren.

De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op:

Deelname aan de bijeenkomst is gratis en lunch (14 maart) of lichte maaltijd (9 april) is in het programma inbegrepen. Let op: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Samen aangenaam oud worden

Sinds de start in 2016 hebben we veel aandacht besteed aan betrokken naasten bij de zorg in De Leyhoeve. Juist omdat we zorg in de thuissituatie leveren, vinden we het belangrijk dat naasten een invulling blijven geven aan de daginvulling en het geluk van bewoners. Op welke manier dan ook. We zoeken naar een passende manier om hier afspraken over te maken. Dat willen niet doen zonder naasten zelf te betrekken.

Tijdens deze bijeenkomst willen wij met jou in gesprek gaan over de betrokkenheid van naasten in De Leyhoeve. Hoe gaat een nieuwe zorgorganisatie hier mee om? Waar lopen bewoners, naasten en medewerkers in de praktijk tegenaan? Hoe maak je dit vervolgens bespreekbaar? En wat gebeurt er met gemaakte afspraken? Deze mogelijkheden en ervaringen delen we graag, om vervolgens met jou in gesprek te gaan. Daarnaast willen we andere organisaties hun expertise op dit gebied laten delen.

De Leyhoeve organiseert deze bijeenkomst speciaal voor naasten van bewoners. Andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze bijeenkomst ook bij te wonen. Zo hopen we elkaar te inspireren en nieuwe inzichten op te doen.

Daarnaast volgen in de rest van 2019 nog zeven andere inspiratiebijeenkomsten. Het overzicht vindt u hieronder. Inhoudelijke programma’s worden t.z.t. via de website en nieuwsbrieven van De Leyhoeve gecommuniceerd.

Tilburg:
Dinsdag 7 mei 2019
Dinsdag 2 juli 2019
Dinsdag 8 oktober 2019

Groningen:
Donderdag 6 juni 2019
Donderdag 5 september 2019
Donderdag 14 november 2019

Lees meer over De Leyhoeve: https://www.radicalevernieuwing.nl/deelnemers/de-leyhoeve/

Aanmelden voor de inspiratiebijeenkomsten kan via: https://leyhoeve-tilburg.nl/aanmelden-inspiratiebijeenkomsten/

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.