05/​06/​18 Bijeen­komst Sensire ‘Wij willen Buurt Maken!’

Op dinsdag 5 juni a.s. deelt Sensire, als actieve deelnemer in de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg, haar ervaringen en kennis tijdens de bijeenkomst ‘Wij willen Buurt Maken!’. Sensire laat jou graag zelf zien wat zij met de locatie Lindenhof allemaal heeft bereikt en waar ze trots op is. Op deze bijzondere dag word je meegenomen in de ervaringen van bewoners van de Lindenhof in hun gemeente Vorden. Op unieke wijze ervaar je deze dag hoe het gewone leven voor de bewoners in ongewone omstandigheden wordt voortgezet.

Programma

We starten deze dag om 10.00 uur in de plaatselijke ‘Herberg’ met een gezamenlijke aftrap. Gedurende de dag gaan we in 4 groepen het dorp in en ervaren we op 4 verschillende plaatsen in het dorp inspiratiesessies. Elke sessie heeft een eigen thema; van de overgang van ‘Thuis naar verpleeghuis’ tot ‘de zeggenschap van familie’. De dag zal rond 16.30 uur eindigen met een unieke kijk op de dag, wederom in de ‘Herberg’.

Voor wie?

De dag is bedoeld voor cliënten, naasten, vrijwilligers, medewerkers, behandelaars, ondersteunende- en stafmedewerkers, leidinggevenden, bestuurders en toezichthouders binnen Sensire zelf en van de deelnemende verpleeghuizen in de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg. Zij hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Heeft u hierover een vraag, neem dan contact op via radicalevernieuwing@loc.nl

Meer weten?

Download hier het programmaboekje van Sensire.

Ga hier naar de deelnemerspagina van Sensire.

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.