Bijdrage tijdens Week van de Medezeg­genschap

  • 7 oktober 2022
  • 3 t/m 7 oktober: Utrecht en online

3 tot en met 7 oktober is het zover: de derde editie van de Week van de Medezeggenschap. Deze week wordt georganiseerd door LOC Waardevolle zorg ondersteuner van de beweging Radicale vernieuwing zorg. 

De toekomst is Waardevolle zorg!

Met bijdragen van onder andere minister Helder, zorgkantoren, de inspectie, bestuurders, cliëntenraadsleden, deelnemers uit onze vernieuwingsbeweging en vele anderen, duiken we deze week in het thema ‘De toekomst is Waardevolle zorg’. We kijken in deze week vooruit en ontwikkelen samen nieuwe perspectieven. Hoe komen we via Waardevolle medezeggenschap tot zorg die uitgaat van de waarde(n) van mensen?

Betekenisvolle invloed

Je kunt je deze week verder verdiepen en bekwamen om betekenisvolle invloed te organiseren van mensen die zorg krijgen. Vanuit de Utrechtse locatie Kanaal30 en online biedt de Week van de Medezeggenschap een breed scala aan sessies met inspiratie, praktijkvoorbeelden, tips en handvatten om de medezeggenschap te versterken en te werken aan een Waardevolle toekomst. Daarbij is volop aandacht voor ontwikkelingen vanuit de beweging Radicale vernieuwing zorg. En staan we nadrukkelijk stil bij meer wijkgericht organiseren van zorg en ondersteuning.

Je bent van harte welkom om mee te doen! Kijk voor meer informatie over het programma en om je aan te melden op www.weekvdmedezeggenschap.nl

Online talkshow

Donderdagavond van 19.30 – 20.30 uur wordt een talkshow uitgezonden waarbij ook iemand uit onze beweging aanschuift. De show is te bekijken via clientenraad.nl/talkshow

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese