Actieteam Betrekken van directe omgeving bij het huis

  • 21 april 2021
  • 11:30 - 13:00
  • Online

Ken je dit actieteam al? In dit artikel kun je kennismaken met de mensen die het initiatief namen om dit team te starten. Ook kun je er lezen over de doelen en ervaringen in het eerste jaar sinds de start van dit actieteam binnen de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg.

De tweede bijeenkomst van dit actieteam zou in april 2020 bij Sensire plaatsvinden. Dat kon door corona niet doorgaan. Deze bijeenkomst had uiteindelijk gelukkig doorgang in september 2020 in Doetinchem, bij gastlocatie Sensire. Het thema was: bewoners- en burgerinitiatieven. De derde bijeenkomst tijdens de Landelijke Inspiratieweek Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg is hier terug te kijken.

Het (wenkend) perspectief voor verpleeghuiszorg na 2030

Door corona verwachten we dat het na de zomer kan worden voordat we weer op werkbezoek kunnen. Daarom een online alternatief op 21 april 2021.

Het thema is: Het (wenkend) perspectief voor verpleeghuiszorg na 2030. Als we uitgaan van de visie binnen de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg, wat betekent dit voor onze manier van bouwen en organiseren? Zien we dan meer leefgemeenschappen voor ons? Met groeiend informele ondersteuning en zorg? Hoe kan dit eruit zien?

De bijeenkomst start met een woord van welkom door de trekkers van het actieteam en drie korte inleidingen:

Brainstorm

Waarna wij na een korte pauze met elkaar in gesprek gaan, als brainstorm. Hans van Amstel heeft van VGZ de uitnodiging gekregen om in mei a.s. een bijdrage te leveren aan een werksessie ‘Buitengewone oplossingen voor de WLZ’. Hij neemt graag de resultaten uit deze brainstorm mee naar deze werksessie.

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese