9 t/​m 13-11: Landelijke inspiratieweek

  • 11 november 2020
  • Online

De 7e landelijke inspiratiebijeenkomst van de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg wordt een online inspiratieweek! En zal plaatsvinden van maandag 9 november tot en met vrijdag 13 november 2020.

Klik hier voor om de vooraankondiging te downloaden.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor cliënten(vertegenwoordigers), naasten, medewerkers, leidinggevenden, mensen van de ondersteunende diensten, behandelaars, bestuurders en toezichthouders uit de deelnemende organisaties van alle deelnemende verpleeghuizen. En ook voor alle relaties van de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg. Zij hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Overige geïnteresseerden

Speciaal voor alle anderen die ook interesse hebben, zijn er twee sessies in de Inspiratieweek waar je terecht kunt voor alles dat je wilt weten over Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg. Allerlei activiteiten zullen ook achteraf voor iedereen terug te kijken zijn. Én elke avond van de Inspiratieweek kan iedereen die wil (kosteloos) meekijken met de uitzending van de RVV Late Nightshow! Via livestream kun je van 20:30 – 21:15 uur (vrijdag einde middag) meeluisteren met gesprekken met mensen uit en over thema’s in de beweging. Afgewisseld met film/muziek – speciaal gemaakt voor deze week! Bekijk als voorproefje de uitzending van de RVV Late Nightshow van 28 september.

Informatie-sessies

Vertegenwoordigers van het kernteam in de beweging* gaan in de twee sessies specifiek voor geïnteresseerden in gesprek over:
Wat is nu precies het ‘radicale’ in deze beweging? Hoe ziet de verpleeghuiszorg eruit, waar alle betrokkenen in deze beweging zich actief voor inzetten? Wat betekent het motto binnen de beweging: van regels naar relaties? En hoe gebeurt dit? Wat zien we veranderen? En welke vraagstukken en dilemma’s komen we tegen?
Welke impact heeft de beweging Radicale vernieuwing voor de verpleeghuiszorg in ons land? Kun je als organisatie nog aansluiten bij deze beweging? Welke inzet en kosten vraagt deelname? En zo zullen er nog tal van andere vragen te stellen zijn!

*Dit zijn: Eva van Zelm, coördinator Radicale vernieuwing bij Topaz en Marie-Antoinette Bäckes, coördinator Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg.

Deze sessies voor geïnteresseerden die nog niet actief bij de beweging betrokken zijn vinden plaats op:

  • woensdag 11 november van 09.00 – 10.00 uur (VOLGEBOEKT)
  • woensdag 11 november van 13.30 – 14.30 uur
  • donderdag 12 november van 16.30 – 17.30 uur (VOLGEBOEKT)

Interesse? Meld je via de button hieronder aan voor de infosessie. Neem contact op via de gegevens hieronder als je nog meer van de Inspiratieweek zou willen kunnen meemaken.

Meer weten

Lees in een beknopte publicatie wat we tijdens de laatste landelijke inspiratiebijeenkomst eind 2019 van elkaar hebben geleerd!

Vragen? radicalevernieuwing@loc.nl of 030 – 207 4067.

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese