30/​05/​18 Bijeen­komst voor projectleiders en onder­zoekers

  • 30 mei 2018
  • LOC Zeggenschap in zorg, Hof van Transwijk 2, Utrecht

In de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg laten een aantal verpleeghuizen momenteel onderzoek verrichten naar de effecten van de vernieuwing in de eigen organisatie op het leven van bewoners, op hun naasten en op het werk van medewerkers. Verschillende onderzoekers zijn momenteel actief, met een eigen onderzoeksvraag en methode.

Eva van Zelm, projectleider bij Topaz, heeft het initiatief genomen om op woensdag 30 mei a.s. een bijeenkomst te organiseren voor de projectleiders en de betreffende onderzoekers van de verpleeghuizen, waarvan we weten dat er onderzoek plaatsvindt.
Dit zijn in ieder geval: Topaz, Sensire, Surplus, De Leyhoeve en Crabbehoff.

Het doel van deze bijeenkomst is: met elkaar uitwisselen welke onderzoeken plaats vinden. Wat is de inhoud, welke onderzoeksmethode, etc. En waar mogelijk: wat zijn de eerste bevindingen?

Vind er in jouw organisatie ook onderzoek plaats, gerelateerd aan de doelstellingen van Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg?
Dan stellen wij het op prijs als (je samen met) de onderzoeker(s) deelneemt aan deze bijeenkomst. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar radicalevernieuwing@loc.nl 

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.