28/​10/​19 Deelnemers actie-on­derzoek ondersteunen­de diensten presen­teren resultaten

  • 28 oktober 2019
  • Regio Utrecht

We hebben nog twee bijeenkomsten te gaan. De uitwisselingsbijeenkomst en de meesterproef.

Werkbezoeken

De komende maanden, tot en met september, gaan de deelnemers van dit actie-onderzoek in tweetallen bij elkaar op bezoek. Daar laten zij aan elkaar zien hoe de ‘voor- en achterkant’ zijn geregeld (de zorgteams en ‘back-office’). Wat gaat goed en waar wordt nog aan gewerkt?.

De bezoekende partij denkt mee en geeft tips. Op basis van de twee bezoeken schrijft ieder voor zijn eigen organisatie in twee A4-tjes wat zij hebben geleerd tijdens het actie-onderzoek, welke stappen er zijn gezet en wat nu beter gaat. Deze bijdragen worden bijeengebracht in een publicatie. Als hulpmiddel voor andere organisaties om ook een slag te slaan naar beter en effectiever organiseren.

Meesterproef

Tot slot wordt in oktober een slotbijeenkomst (de meesterproef) georganiseerd. Waarin iedere deelnemer in een kwartier zijn leertraject beschrijft en wat er ten positieve is veranderd. Het traject wordt afgesloten met de geleerde lessen en stappen voor de toekomst. Andere deelnemende organisaties in de beweging worden uitgenodigd en de publicatie wordt gepresenteerd.

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 28 oktober a.s. van 12.00 uur – 16.00 uur in de regio Utrecht.

Meer weten

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.