18/​06/​19 Inspiratiebijeen­komst bewonerstev­reden­heid bij De Leyhoeve Tilburg

  • 18 juni 2019
  • Dokter Bloemenlaan 9-01, 5022 KX Tilburg

Radicale vernieuwing bij staat vooral ook voor uitproberen, leren en inspireren om tot nog betere zorg voor de bewoners te komen. Met deze sessie wil De Leyhoeve ervaringen delen en leren van en met anderen. Iedereen (met interesse) in de vernieuwingsbeweging is van harte uitgenodigd.

Programma

Hoe meten we bewonerstevredenheid? Wat zegt ons dat en wat doen we er mee? En zou het ook anders kunnen? Tijdens deze bijeenkomst nemen wij u mee in onze ervaringen met het meten van bewonerstevredenheid. We gaan graag met u in gesprek over wat daarin goed gaat en wat daarin beter zou kunnen. Zodat we elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren.

Radicale vernieuwing

De Leyhoeve is een van de vier ambassadeurs van de landelijke beweging ‘Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg’. Binnen deze beweging probeert De Leyhoeve opnieuw uit te vinden wat écht nodig is om zorg zo te kunnen organiseren dat die aansluit bij wat voor mensen belangrijk is in het leven. Zodat waarden van zowel bewoners en hun naasten, als van mensen die zorg organiseren het vertrekpunt kunnen zijn.

Bij Woonlandschap de Leyhoeve vinden ze dat oud worden aangenaam moet zijn. En wordt daarom uitgegaan van persoonlijke behoeften en zorg op maat: alle zorg moet aansluiten bij de wensen van de bewoner. Op deze manier kunnen de bewoners zelf bepalen hoe zij hun oude dag willen doorbrengen. De Leyhoeve vindt dat geliefden tot in de lengte der dagen onder een dak moeten kunnen blijven wonen. Bij De Leyhoeve kan dat.

Inspiratiebijeenkomsten

In het kader van deze beweging organiseert de ambassadeur een aantal inspiratiebijeenkomsten. Het doel van deze bijeenkomsten is het onderling delen van ervaringen en kennis, het vragen van feedback en elkaar inspireren. Samen leren, samen ervaringen delen en uiteindelijk samen de verpleeghuiszorg naar een hoger niveau tillen!

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.