08/​10/​19 Op inspiratiereis naar de Prak­tijkroutes van Viattence

  • 8 oktober 2019
  • Viattence, Roggestraat 1 te Epe

Ook beginnen bij het onderwijs

Om echt radicaal de verpleeghuiszorg te vernieuwen, moet je ook beginnen bij het onderwijs. Deze ervaring hebben verschillende deelnemende zorgorganisaties in de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg en de onderwijsvernieuwers waar zij mee samenwerken. In de afgelopen jaren zijn een drietal bijeenkomsten geweest, waarin de ‘trekkers’ van onderwijsinitiatieven elkaar hebben ontmoet en de inhoud en voortgang van hun initiatieven hebben uitgewisseld. Sindsdien zoeken zij elkaar steeds vaker op in het kader van de vernieuwingsbeweging om lokaal, regionaal en landelijk krachten te bundelen voor radicale vernieuwing van ook het onderwijs. Zie ook de themapagina onderwijs.

Inspiratiereizen 2019

In 2019 openen enkele van deze organisaties de deuren, om meer te laten zien van het eigen onderwijsinitiatief. Om te kunnen vertellen wat zij tot stand brengen, waarom zij dit doen, wat succesvol blijkt, tegen welke belemmeringen zij aanlopen en hoe zij deze belemmeringen overwinnen.

8 oktober 2019: Samenwerkingsinitiatief van Viattence, ROC Landstede en Deltion College: De Praktijkroute

De coördinatiegroep van Viattence en ROC Landstede en het Deltion College nodigt je graag uit voor een informatieve avond, met gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Lees ter achtergrondinformatie hier een artikel dat Viattence uit heeft gebracht over de Praktijkroute Verzorgende IG BOL: ‘Jij bent van waarde‘.

Meer informatie en aanmelden

Voor vragen over deze bijeenkomst en/of aanmelden neem je contact op met Hester Hauer – Adviseur Leren en Ontwikkelen Viattence – via e-mail: h.hauer@viattence.nl

Vervolg

Viattence heeft deze bijeenkomst in vervolg op de startbijeenkomst op 21 mei 2019 georganiseerd. Lees hier het verslag van die startbijeenkomst.

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.