10 april 2018: Inspiratiebijeenkomst De Leyhoeve: Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg

10 april 2018
12.00 - 17.00 uur
Woonlandschap de Leyhoeve, Dokter Bloemenlaan 9, 5022 KX Tilburg
Inschrijven

Hoe verloopt de implementatie van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg in jouw organisatie? Wat zijn de successen en de uitdagingen die we hierin tegenkomen?

Graag wil De Leyhoeve met jou tijdens een inspiratiebijeenkomst de balans opmaken. De Leyhoeve is een woonlandschap waar ook verpleegzorg wordt geboden. Zij zijn een van de vier ambassadeurs van Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg en staan daarmee vol in de wind van de beweging.

Het doel van deze dag is van elkaar te leren, elkaar te inspireren en elkaar feedback te geven. De Leyhoeve schrijft: “Door middel van best practices en break-out sessies willen wij kennis en ervaringen met elkaar delen, om zo samen de verpleeghuiszorg naar een volgend niveau te brengen.” Onderwerpen die centraal staan tijdens deze bijeenkomst zijn onder andere persoonsgerichte zorg en ondersteuning, werven en behouden van personeel en inzicht in kwaliteit van leven en zorg.

Om de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg verder vorm te geven, organiseert De Leyhoeve dit jaar een aantal inspiratiebijeenkomsten. De eerste bijeenkomst van dit jaar staat in het teken van de implementatie van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Want wat betekent het Kwaliteitskader voor de sector, de zorgorganisaties en de betrokken partijen? Graag willen zij deze dag met jullie in gesprek gaan over de uitdagingen en successen die wij tegenkomen.

Aanmelden en programma

Meer weten: het jaarprogramma

Zie de online pdf voor het jaarprogramma van De Leyhoeve.

Dit jaar worden er zowel bij De Leyhoeve in Tilburg als bij de pas geopende Leyhoeve in Groningen bijeenkomsten georganiseerd.