22 november 2019: Zorgvisie Congres Zorg HOT Topics 2020

22 november 2019
09.00 - 17.00 uur
Van der Valk, Veenendaal
Inschrijven

Zicht op jouw zorgbeleid in één dag

Tijdens de 2e editie van het Zorgvisie congres Zorg HOT Topics 2020 krijg je in één dag inspiratie en praktische tips over hoe jij jouw zorgbeleid voor de toekomst duurzaam inricht en de uitdagingen van de toekomst in de kern aanpakt.

‘Een toename van chronische ziektes en een steeds complexere zorgvraag, een enorm capaciteitsprobleem en te kort aan zorgpersoneel, opkomst van artificial intelligence, e-health en robotica, verschuiving van de tweede naar de eerste lijn en een sterke toename van thuisbehandelingen.’ Hoe ga jij / gaat jouw organisatie om met de toekomstige uitdagingen in de zorg en houd je tegelijkertijd jouw collega’s aan boord?

Spreken vanuit Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg

Een van de hoofdsprekers is Lia de Jongh. Zij is sinds 2015 de gedreven bestuurder van Topaz, een van de zorgorganisaties uit onze beweging.

Lia zal spreken over:

Hoe zorg jij voor ‘the human factor’ binnen jouw organisatie? Hoe vergroot jij de weerbaarheid en enthousiasme van jouw medewerkers als alle tekenen op rood staan? Gegeven de systeemwereld waarin we leven, en de tekorten op de arbeidsmarkt, heeft Lia de Jongh besloten radicale keuzes van binnenuit te maken. Zij laat zien hoe je onderwijsinstellingen kunt betrekken bij hoe (toekomstige) medewerkers leren, hoe je kunt omgaan met kwaliteitseisen en hoe je de zorg van de toekomst weer aantrekkelijk kunt maken voor cliënten, professionals en de arbeidsmarkt.

Meer weten en aanmelden

Wil je meer weten over het programma en/of jezelf aanmelden? Bekijk de website van Zorgvisie voor meer informatie over dit congres.