2 december 2019: Actie Leer Netwerk Dag

2 december 2019
09.00 - 17.00 uur
Den-Bosch
Inschrijven

De allereerste Actie Leer Netwerk Dag

Vanuit de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg zullen we actief deelnemen en een bijdrage leveren aan de allereerste Actie Leer Netwerk Dag. Het thema van deze dag is: “Arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn”.

Voldoende, tevreden en goed toegeruste medewerkers

In plenaire en parallelsessies delen bestuurders, beleidsadviseurs, hr-professionals uit zorg, zorgonderwijs en welzijn hun kennis en ervaringen met elkaar en jou. Dit doen zij samen met beleidsmakers en deskundigen van stakeholders op regionaal en landelijk niveau. Deze dag is bedoeld om alle partijen die o.a. betrokken zijn bij de Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten (RAAT’s) inspiratie te bieden. En gezamenlijk te werken aan het actief delen en verder brengen van oplossingen die bijdragen aan voldoende, tevreden en goed toegeruste medewerkers in zorg en welzijn.

Arbeidsmarktvernieuwing via 6 thema’s

Het Actie Leer Netwerk werkt aan de volgende 6 thema’s als het gaat om arbeidsmarktvernieuwing:

  1. Arbeidsinnovatie
  2. Beperken uitstroom
  3. Gezond werken
  4. Leven lang ontwikkelen
  5. Meer uren werken
  6. Werken naar talent

Lees meer over deze thema’s op de website: https://www.actieleernetwerk.nl/over-actie-leer-netwerk/themas/

Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg

Vanuit de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg is het initiatief ontstaan tot het verbeteren van het zorgonderwijs. Mieke Hollander is initiatiefnemer van Radicale vernieuwing Waarde-vol Zorgonderwijs (r) en levert samen met haar collega Joost de Jongen een inhoudelijke bedrage aan deze dag. Zie het programma voor meer informatie over deze workshop.

Meer weten en aanmelden

Ga naar de website van het Actie Leer Netwerk voor meer informatie en aanmelden.