Week van de Zorgtechnologie

Geplaatst op 23 februari 2021

Binnen Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs® (RVWO) besteden we regelmatig aandacht aan zorgtechnologie. Daarom attenderen we graag op de Week van de Zorgtechnologie.

In veel verpleeghuizen wordt ervaring opgedaan met de inzet van zorgtechnologie om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Door de coronapandemie is dit in een versnelling geraakt. Technologie bleek van grote waarde te zijn om het contact te behouden en medewerkers te ontlasten.

Meer weten en meedoen?
Van 22 tot en met 26 februari zijn de schijnwerpers gericht op zorgtechnologie. Hoe kan deze technologie bijdragen aan de zorg? Hoe kan deze technologie bekostigd worden? En hoe laat je deze landen in de praktijk?
Lees hier meer over het programma tijdens de week.

Waardigheid en trots
De Week van de Zorgtechnologie is een initiatief van Waardigheid en trots op locatie. Elke laatste week van de maand staat een ander belangrijk thema voor de verpleeghuiszorg centraal, tijdens zogeheten SPOT-ON-themaweken. Dan zijn er online webinars, worden er praktische tools gepubliceerd en mooie interviews en video’s gedeeld.

OVER RVWO
Radicale Vernieuwing Waarde-Vol Onderwijs® vernieuwt het zorgonderwijs, zodat de zorg en ondersteuning duurzaam kunnen aansluiten bij de waarde(n) van mensen met een zorgvraag en hun naasten én zorgprofessionals hun werk met plezier doen. Meer informatie over RVWO lees je in de RVWO-nieuwsbrief. Daarin vindt je ook regelmatig artikelen over zorgtechnologie, bijvoorbeeld over het project ‘Samen innoveren en slim organiseren in het verpleeghuis’, over ‘experimenteren met slimme snufjes’ of over het GET-lab.

Download artikel als PDF

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Week van de Radicale vernieuwing
> Terugkijken & verslag lezen

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese