11/​11 Vervolg onderzoek mogelijkheden Wet zorg en dwang

Geplaatst op 4 november 2019

De droom van deelnemers aan Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg gaat over zorg waarin mensen steeds het uitgangspunt zijn en niet regels of protocollen. 9 oktober werd er in de vernieuwingsbeweging een bijeenkomst georganiseerd speciaal over wat die droom betekent voor hoe je om kunt gaan met vrijheid en veiligheid van bewoners. En met de nieuwe Wet zorg en dwang. 11 november bouwen we verder op de inzichten en concrete tips van 9 oktober.

Op korte termijn verschijnt in onze media een beknopte publicatie waarin inzichten en tips uit de bijeenkomst van 9 oktober gebundeld zijn. Die vormen de basis van de deelsessie over dit onderwerp tijdens de landelijke inspiratiebijeenkomst op 11 november. Ook onderwerp van gesprek zal zijn of je ook op alternatieve manieren om kunt gaan met bepaalde onderdelen van de Wet zorg en dwang. Meer daarover in dit bericht.

Meer weten

De landelijke inspiratiebijeenkomst van 11 november is alleen voor mensen die betrokken zijn bij een organisatie die meedoet aan Radicale vernieuwing. Saskia van Opijnen (bestuurder Noorderbreedte) en Cynthia op den Brouw (clustermanager bij Volckaert) begeleiden de sessie tijdens de landelijke inspiratiebijeenkomst .

  • Lees meer over de landelijke inspiratiebijeenkomst op 11 november.
Download artikel als PDF

Lees meer artikelen over:

Praat mee!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Droom van de beweging nog groter gewor­den’
> Serie video's

Deelnemende organisaties

Platform deelnemers

Alle deelnemers

Nieuwsbrief

  • * Heb je onze nieuwsbrief eerder ontvangen en je afgemeld? Meld je dan aan via webmaster@loc.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Click to access the login or register cheese